Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H reggae_b0y έγραψε:

Το κινητό το εχω στα χερια μου εδω και λιγες μερες και τωρα ειναι η δευτερη φορα που το φορτιζω. Εχω παρατηρησει οτι κατα την φορτιση ανεβάζει αρκετη θερμοκρασια και στο πισω καπακι και μπροστα στην οθονη. Ειναι κατι που συμβαινει σε ολους ή να αρχισω να ανυσηχω?

Γενικά επειδή ο φορτιστής είναι ταχείας φόρτισης, σε ΟΛΟΥΣ ανεβάζει θερμοκρασία μέχρι η μπαταρία να φτάσει 50-60% και μετά χαλαρώνει μέχρι το 100%....ίσως να το έχεις ήδη διαπιστώσει και εσύ :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Πρόσφατα ανακάλυψα τις πρίζες που έχουν και θύρα usb πάνω. Βάζεις τον φορτιστη στο κουτάκι του και ησυχάζεις δια παντώς.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Τι πρίζες είναι αυτές; Και στα πόσα αμπέρ φορτίζουν;

Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
      Έχει διάφορες. Και με 1Α και με 2Α και με 1 θύρα και με 2 θύρες.
      Εγώ τσίμπησα μια από αλι στα 2.1Α με 2 θύρες πάνω.
      6€ με δωρεάν μεταφορικα.
      Images
      • 2100mAh-Home-Wall-Charger-Adapter-EU-Plug-Socket-Power-Outlet-Panel-Dual-USB-Port-YB114-SZ.jpg_640x640.jpg

57,85 kB, 640×640, viewed 128 times

Even dead i will fight.
    • Καλησπέρα στην παρέα,το θέμα η μπαταρία, Redmi note 3 pro έχω με τα αγγλικά του, αν βάλω ελληνική ρομ θα έχω καλύτερη μπαταρία; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ.
    • καλησπέρα... Το πρωί θα παραλάβω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. τι μου προτείνεται, να το φορτίσω αμέσως ή να του αδειάσω πρώτα την μπαταρία;;; Αν με το που το ανοίξω έχει αρκετή μπαταρία να αρχίσω με ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής rom ή καλύτερα μετά την πρώτη φόρτιση;;;
    • Διαφήμιση
    • Το mod-ακι Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zipπου έφτιαξε ο τύπος κάνει πολυ καλή δουλειά.

Το διαπιστωσα απο την πρώτη μέρα κυρίως με την μπαταρία, αλλα μπήκα στον πειρασμό να τρεξω κ ένα antutu.

Εκεί που με το ζόρι πριν έφτανα τις 70.000, τωρα χτυπησα πάνω από 80.000 και με τη μπαταρία να ήταν κάτω από 30%... 8|

Ελάχιστα λιγο πιο κάτω από το note 5 δηλαδή..το samsung εννοω..που πόσο κοστίζει είπαμε?
      :mrgreen:

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νούμερο, αλλά το mod-ακι τα σπάει!!!! :thumbsup:

Δοκιμάζει κ κάποιος άλλος antutu προ του Radon κ antutu μετά?

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H ovelikios έγραψε:

Εκτός από ένα περσινό θρεντ για άλλη συσκευή, δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά.

Η IPS οθόνη μας στο Note 3 δεν τα πάει καθόλου καλά με polarized γυαλιά ηλίου (πράγμα που δεν συμβαίνει με τις AMOLED). Όταν φοράω γυαλιά ηλίου η οθόνη μού φαίνεται σχεδόν μαύρη. Είδικά στην πλοήγηση στο αυτοκίνητο o χάρτης είναι σχεδόν αόρατος. Δεν έχω κάνει ακόμα πειράματα με διαφορετικες γωνίες κλπ, αλλά είναι κάτι πολύ εκνευριστικό. Και αναπάντεχο.

To έχει παρατηρήσει άλλος; Λύσεις;

(σε ξένο φόρουμ προτείνουν τοποθέτηση screen protector που να είναι anti-reflective ή anti-glare)
      Ουτε με screen protector ούτε με anti-reflective ούτε με anti-glare δεν θα κάνεις δουλειά.
      LCD οθόνη χωρίς πόλωση δεν υπάρχει για τον απλόυστατο λόγο οτι εκεί στηρίζεται η λετουργία τους, η μόνη λύση είναι να το γυρίσεις 90 μοίρες, αν δεν το βλέπεις πχ οταν είναι όρθιο γύρνα το στο πλάι ή το αντίθετο.
    • Ο/H Thanos83 έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα,το θέμα η μπαταρία, Redmi note 3 pro έχω με τα αγγλικά του, αν βάλω ελληνική ρομ θα έχω καλύτερη μπαταρία; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ.
      Τωρα τι διάρκεια έχεις στη μπαταρία δηλαδή?
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

@badadis
      καλησπέρα... Το πρωί θα παραλάβω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. τι μου προτείνεται, να το φορτίσω αμέσως ή να του αδειάσω πρώτα την μπαταρία;;; Αν με το που το ανοίξω έχει αρκετή μπαταρία να αρχίσω με ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής rom ή καλύτερα μετά την πρώτη φόρτιση;;;

Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%.
      Λοιπόν έχουμε και λέμε γιατί συμβαίνει αυτό..
      Η μπαταρίες που υπάρχουν στα κινητά μας είναι τύπου 3.7 v li-ion battery δηλαδή ιοντα λιθιου με ένα κελί. (υπάρχουν μπαταρίες με 2/3/4 κελιά αυξάνονται τα volt και προορίζονται για άλλες χρήσης και όχι για κινητά λόγο του όγκου)

Πάμε όμως στα πλεονέκτημα τα και τα μειονέκτημα τα αυτόν τον τύπο μπαταριών λιθιου.

Πλεονέκτημα : είναι η γρήγορη φόρτιση και από φόρτιση σου λύνει τα χέρια για τον συγκεκριμένο σκοπό
      Για φανταστείτε να είχαν τα κινητά μας μπαταρίες όπως : Ni-Cd , NiMH, life ...η τελευταία μπαταρία ειναι φοβερη τεχνολογικα απλα ειναι πολύ "βαριά" για χρήση σε κινητα

Μειονέκτημα : Αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχουν και τα μειονέκτημα ο συγκεκριμένος τύπος μπαταρίας σιχαινεται το πλήρης μηδενικό από φόρτισης και την υψηλή θερμοκρασία ..! Ακόμα σιχαινεται και την πλήρη φόρτιση στο 100% χωρίς την καναλωση της για μεγάλο χρονικό διάστημα !
      Γιατί έτσι μειωνουμε το χρόνο ζωής( κυκλο) της μπαταρίας και έχουμε τα φαινόμενα φούσκωματος.

Συμπέρασμα,φιλική συμβουλη για να παρατεινουμε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας καλό είναι να μην την αφήνουμε να φτάνει στο απόλυτο 0 ένα καλο ποσοστό είναι ανάμεσα στο 20% με 30% και μετά στην φόρτιση.

ΥΓ. Το ποσοστό της μπαταρίας για να κανεις φλας σε μια ρομ πρέπει να είναι τουλάχιστον 70% +

Πάντα φιλικά
      Νικος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Το mod-ακι Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zipπου έφτιαξε ο τύπος κάνει πολυ καλή δουλειά.

Το διαπιστωσα απο την πρώτη μέρα κυρίως με την μπαταρία, αλλα μπήκα στον πειρασμό να τρεξω κ ένα antutu.

Εκεί που με το ζόρι πριν έφτανα τις 70.000, τωρα χτυπησα πάνω από 80.000 και με τη μπαταρία να ήταν κάτω από 30%... 8|

Ελάχιστα λιγο πιο κάτω από το note 5 δηλαδή..το samsung εννοω..που πόσο κοστίζει είπαμε?
      :mrgreen:

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νούμερο, αλλά το mod-ακι τα σπάει!!!! :thumbsup:

Δοκιμάζει κ κάποιος άλλος antutu προ του Radon κ antutu μετά?

Διαφορα στη μπαταρια ποση ειδες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου