Ξερω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα απο μπαταρια τι λεει η 6.9.9?Το Doze δουλευει στην ρομ?
Από την Παρασκευή που χρησιμοποιώ την official global developer 6.9.9 δεν έχω διαπιστώσει σοβαρές διαφορές στην κατανάλωση και το power saving modes το έχω μόνιμα στο off.
Κατ' εμέ καλά πάει και το MM σε σχέση με το Lolipop.
Αν το ψειρίσω αντε να πω ότι η 6.9.9 έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, όχι τίποτα σπουδαίο όμως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα εχω την miui 8 6.8.18 global κ μου exei ερθει ota h miui 6.9.9 weekly εχω root k ξεκλειδωτο booloader εαν κανω την αναβαθμηση θα κλειδωσει παλι ο bootloader k θα χασω το root?
Καλησπερα. Μου φαίνεται οτι ο ήχος κλήσης και γενικά το ηχείο παίζει σε μέτρια ένταση ακόμα και αν το βάζω σε μέγιστο. Υπάρχει κάποιος τροπος να αυξήσουμε την ένταση πέραν του εργοστασιακού? Έχω χάσει αρκετές κλήσεις όταν το τηλέφωνο ειναι σε άλλο δωμάτιο... ( Για τους ποιο έξυπνους να επισημαίνω οτι η ακοή μου είναι μια χαρά)
καλησπερα εχω την miui 8 6.8.18 global κ μου exei ερθει ota h miui 6.9.9 weekly εχω root k ξεκλειδωτο booloader εαν κανω την αναβαθμηση θα κλειδωσει παλι ο bootloader k θα χασω το root?
Από 6.8.18 σε 6.9.9 official global developer εμένα κλείδωσε ο bootloader. Σε 30" τον είχα ξεκλειδωσει πάλι. Για root δεν ξέρω, είμαι unrooted.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έχεις πρόβλημα ... Με twrp δεν θα bootάρει το κινητό.
Η καλύτερη λύση είναι απλά να ξεκλειδώσεις και τίποτα άλλο.
Με αναβαθμίσεις κλειδώνει μόνο σε αλλαγή έκδοσης android...
Αυτό θέλει λίγο προσοχή αν και χωρίς twrp δεν σε επηρεάζει.