ναι φοράω το νιλκιν αλλά το φοράω από την στιγμή που το πήρα κ δεν είχα θέμα.θα το βγάλω κ αυτό να δω.μαλλον από την πτώση ίσως τπτ καλώδια της κάμερας εσωτερικά δεν κάνουν καλή επαφή....μάλλον πάει για εγχείρηση!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
δεν κάνει focus δλδ ή έχει θολούρα σε άσχετο σημείο...δοκίμασε και με μια 3rd party εφαρμογή...βγάλε και το tempered κάνε και ένα factory reset...εξαντλεισε τα όλα δλδ πρώτα και ύστερα κάνε εισαγωγή στα επείγοντα
-
εχει θολούρα σε όλη την εικονα, γενικά εμφανίζεται πολύ χάλια σε σχέση με πρίν
-
-
-
Σύμφωνα με ανακοίνωση στο en.miui.com από 12 Ιουνίου έως τον Αύγουστο θα έχουμε αναστολή των αναβαθμίσεων για αρκετές συσκευές. Αφορά τις Global beta & China developer οι αντίστοιχες stable θα συνεχίσουν να δίνονται.
Εδώ οι συσκευές για Global beta rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Redmi 3/Prime / Redmi 3S/Prime / Redmi 2 / Redmi 2 Prime / Redmi 4A /Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 3 SE / Redmi Note 4 MTK / Mi 4i / Redmi Note 2 / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Mi Note.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Redmi Note 4X/Qualcomm / Mi 5 / Mi Max 32G / Mi Max 64G(128G) / Redmi 4X / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus.
Εδώ οι συσκευές για την china developer rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Mi 6 / Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5c / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi 4S / Mi 4c / Mi Max 2 / Mi Max 64G(128G) / Mi Max 32G / Mi Note Pro / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4X.
Περισσότερες πληροφορίες στο en.miui.com: MIUI 8 Global / China Beta / Developer ROM Update Announcement - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum -
καλημέρα,
κάνοντας ένα γρήγορο search, δεν βρήκα την απάντησή μου. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ και αν υπάρχει λύση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;zaf_4 --> Zafeira -
Τι συμβαίνει όταν είσαι ήδη συνδεδεμένη? Δεν απαντάει κανονικά την κλήση η συσκευή?Ο/H zaf_4 έγραψε:
Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
-
Όχι η κλήση κανονικά μιλάω απλά πχ προσπαθούσα να βάλω χάρτες και να συνδεθώ ταυτόχρονα με mobile internet και δεν με συνδέει. Και όταν κλείνει η κλήση, συνδέομαι κανονικά στα δεδομένα μου.Ο/H Bodai έγραψε:
Τι συμβαίνει όταν είσαι ήδη συνδεδεμένη? Δεν απαντάει κανονικά την κλήση η συσκευή?
Δηλαδή μιλάω πχ και με τις 2 κάρτες σιμ και έχω δεδομένα στην κοσμοτε, μου τα κάνει και στις 2 γραμμές. Να μην μπορώ να συνδεθώ μόνο όταν μιλάω στο τηλ! το βρίσκω κουλό.zaf_4 --> Zafeira -
Αν δεν έχεις bluetooth k handsfree και μιλάς πχ με ανοιχτή ακρόαση
μπορείς να μπεις σε data κανονικά;
-
Πριν από 3-4 μήνες έπεσε το MI4C της γυναικας μου και έκτοτε η πίσω κάμερα σταμάτησε να εστιάζει. Ειχε, όπως λες κι εσύ, μια θολούρα σε όλη την οθόνη. Πατήγγειλα μια κάμερα από το ιντερνετ με 10 ευρώ και την άλλαξα μόνος μου. Έκτοτε όλα καλά. Βέβαια στη δική μου περίπτωση είχε φάει γερή σούπα, απο το 1,5 μετρο με την οθόνη. Ευτυχως έσπασε το temperred glass αλλα όχι η οθόνη, η πισω κάμερα όμως μας άφησε χρόνους.Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
=============== Ιουν 15th 2017, 2:22pm ===============
Έχω την εντύπωση ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης το δίκτυο γυρίζει αυτόματα σε 2G. Μήπως λοιπόν μπαίνει στα δεδομένα αλλά με πολύ μικρή ταχύτητα και φαίνεται σα να μην έχει καθόλου δεδομένα?Ο/H zaf_4 έγραψε:
καλημέρα,
κάνοντας ένα γρήγορο search, δεν βρήκα την απάντησή μου. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ και αν υπάρχει λύση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;
-
Ο/H STOLIS έγραψε:
Πριν από 3-4 μήνες έπεσε το MI4C της γυναικας μου και έκτοτε η πίσω κάμερα σταμάτησε να εστιάζει. Ειχε, όπως λες κι εσύ, μια θολούρα σε όλη την οθόνη. Πατήγγειλα μια κάμερα από το ιντερνετ με 10 ευρώ και την άλλαξα μόνος μου. Έκτοτε όλα καλά. Βέβαια στη δική μου περίπτωση είχε φάει γερή σούπα, απο το 1,5 μετρο με την οθόνη. Ευτυχως έσπασε το temperred glass αλλα όχι η οθόνη, η πισω κάμερα όμως μας άφησε χρόνους.Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
=============== Ιουν 15th 2017, 2:22pm ===============
Έχω την εντύπωση ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης το δίκτυο γυρίζει αυτόματα σε 2G. Μήπως λοιπόν μπαίνει στα δεδομένα αλλά με πολύ μικρή ταχύτητα και φαίνεται σα να μην έχει καθόλου δεδομένα?Ο/H zaf_4 έγραψε:
καλημέρα,
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;
Δεν βγάζει καθόλου δεδομένα ούτε καν το σήμα...
Με ανοιχτή ακρόαση το έχω δοκιμάσει ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα