ναι φοράω το νιλκιν αλλά το φοράω από την στιγμή που το πήρα κ δεν είχα θέμα.θα το βγάλω κ αυτό να δω.μαλλον από την πτώση ίσως τπτ καλώδια της κάμερας εσωτερικά δεν κάνουν καλή επαφή....μάλλον πάει για εγχείρηση!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
δεν κάνει focus δλδ ή έχει θολούρα σε άσχετο σημείο...δοκίμασε και με μια 3rd party εφαρμογή...βγάλε και το tempered κάνε και ένα factory reset...εξαντλεισε τα όλα δλδ πρώτα και ύστερα κάνε εισαγωγή στα επείγοντα
-
εχει θολούρα σε όλη την εικονα, γενικά εμφανίζεται πολύ χάλια σε σχέση με πρίν
-
-
-
Σύμφωνα με ανακοίνωση στο en.miui.com από 12 Ιουνίου έως τον Αύγουστο θα έχουμε αναστολή των αναβαθμίσεων για αρκετές συσκευές. Αφορά τις Global beta & China developer οι αντίστοιχες stable θα συνεχίσουν να δίνονται.
Εδώ οι συσκευές για Global beta rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Redmi 3/Prime / Redmi 3S/Prime / Redmi 2 / Redmi 2 Prime / Redmi 4A /Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 3 SE / Redmi Note 4 MTK / Mi 4i / Redmi Note 2 / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Mi Note.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Redmi Note 4X/Qualcomm / Mi 5 / Mi Max 32G / Mi Max 64G(128G) / Redmi 4X / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus.
Εδώ οι συσκευές για την china developer rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Mi 6 / Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5c / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi 4S / Mi 4c / Mi Max 2 / Mi Max 64G(128G) / Mi Max 32G / Mi Note Pro / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4X.
Περισσότερες πληροφορίες στο en.miui.com: MIUI 8 Global / China Beta / Developer ROM Update Announcement - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum -
καλημέρα,
κάνοντας ένα γρήγορο search, δεν βρήκα την απάντησή μου. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ και αν υπάρχει λύση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Τι συμβαίνει όταν είσαι ήδη συνδεδεμένη? Δεν απαντάει κανονικά την κλήση η συσκευή?
Δηλαδή μιλάω πχ και με τις 2 κάρτες σιμ και έχω δεδομένα στην κοσμοτε, μου τα κάνει και στις 2 γραμμές. Να μην μπορώ να συνδεθώ μόνο όταν μιλάω στο τηλ! το βρίσκω κουλό.zaf_4 --> Zafeira -
Αν δεν έχεις bluetooth k handsfree και μιλάς πχ με ανοιχτή ακρόαση
μπορείς να μπεις σε data κανονικά; -
Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
=============== Ιουν 15th 2017, 2:22pm ===============
Ο/H zaf_4 έγραψε:
καλημέρα,
κάνοντας ένα γρήγορο search, δεν βρήκα την απάντησή μου. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ και αν υπάρχει λύση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση;
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;
-
Ο/H STOLIS έγραψε:
Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
=============== Ιουν 15th 2017, 2:22pm ===============
Ο/H zaf_4 έγραψε:
καλημέρα,
Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;
Δεν βγάζει καθόλου δεδομένα ούτε καν το σήμα...
Με ανοιχτή ακρόαση το έχω δοκιμάσει ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα