Τελικά το αρχείο twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img δεν δουλεύει και αφού το πάλεψα με 4 διαφορετικά twrp αρχεία και κατέληγα σε διάφορα κολλήματα ή error. Τελικά από την σελίδα 6 του πιο πάνω φίλου και το drive.google.com/uc?export=dow…O4F5W7jWBlcE9tek5GSVpwVFk κατέβασα το αρχείο Kenzo_V6.3.17_boot.zip και αφού το αποσυμπίεσα μετέφερα το αρχείο redmi_note_3_twrp.img και το πήγα στο φάκελλο που ήταν το twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img και το αντικατέστησα. Ακολούθησα τις οδηγίες άλλα όπου έβλεπα twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img έβαζα redmi_note_3_twrp.img και όλα πήγαν καλά.
Άντε μπράβο. Τέλος καλό όλα καλά. Μήπως να αντικατασταθεί και στο πρώτο ποστ το TWRP με αυτό από τη σελίδα 6?? Οπότε την πέρασες την Ελληνική με επιτυχία και ξεμπέρδεψες ε?
Άντε μπράβο. Τέλος καλό όλα καλά. Μήπως να αντικατασταθεί και στο πρώτο ποστ το TWRP με αυτό από τη σελίδα 6?? Οπότε την πέρασες την Ελληνική με επιτυχία και ξεμπέρδεψες ε?
Όποιος το δοκιμάσει θα καταλάβει γιατί πέρασα τη νύχτα διαβάζοντας κινέζικα άνευ διδασκάλου παρέα με τα λαγουδάκια. 誰試圖理解為什麼我度過了一夜讀中國的學費。
Έχω την εντύπωση πως το twrp που χρησιμοποίησε οdinosmidis είναι το ίδιο με αυτό του lallasgrστην σελίδα 3. Έχουν άλλο όνομα αλλά ακριβώς το ίδιο μέγεθος.
Λέω εγώ τώρα.
Και συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξει και το πρώτο post.
Έχω την εντύπωση πως το twrp που χρησιμοποίησε οdinosmidis είναι το ίδιο με αυτό του lallasgrστην σελίδα 3. Έχουν άλλο όνομα αλλά ακριβώς το ίδιο μέγεθος.
Λέω εγώ τώρα.
Και συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξει και το πρώτο post.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υποστούμε τέτοιες ταλαιπωρίες για ένα ρημάδι κινεζοκινητό. Έλεος δηλαδή.
Ένα εκατομμύριο post και απαντήσεις για να βάλουμε ένα ρημαδοκινητό να βλέπει Ελληνικά.
Νούμερο 5 εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητών και το μόνο που κατάφερε είναι να δίνει στην Ευρώπη κινητά στα αγγλικά που και εκεί το 80% των εφαρμογών είναι πάλι στα κινέζικα !!!
Άσε που για να το ξεκλειδώσουμε πρέπει να μάθουν πρώτα τι χρώμα βρακί φοράμε μαζί με όλα μας τα προσωπικά δεδομένα και μετά να κάνουν υποτίθεται δεκτό το αίτημα μας.
Σε ταλαιπωρούν 15 μέρες για να το ξεκλειδώσουν και στην τελική ψάχνεις μέσα σε 100 διαφορετικά twrp προγράμματα, ποιο άραγε θα κάνει για το δικό σου κινητό ώστε να δουλέψει το install.
Ενδιάμεσα αλλάζεις και καμιά δεκαριά υπολογιστές μην τυχόν φταίνε αυτοί και όχι οι Κινέζοι!!!
Ευχαριστώ πάντως όλο το κόσμο που έχασε τόσο προσωπικό χρόνο, μόνο και μόνο για να με βοηθήσει.