@lallasgr ρε φίλε τι να πούμε για την πάρτι σου;;;; Από μέρους μου ένα τεράστιο μπράβο γιατί έχεις την υπομονή και τις Χ γνώσεις να κάτσεις και να γράφεις αναλυτικότατους οδηγούς για τον καθένα και το κάθε πρόβλημα του ξεχωριστά. Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα. Αν και ποτέ δεν χρειάστηκα την βοήθειά σου απλά σε βλέπω 24/7 στο forum να γράφεις και να βοηθάς τους άλλους. Μπράβο σου και πάλι.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
@Souits ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι κάτι που το γουστάρω πολύ (να βοηθάω γενικότερα και να προσφέρω), χόμπι που θα μπορούσα άνετα να το κάνω επάγγελμα αν και έχω διαφορετικές σπουδές και δουλειά. 'Ένα άτομο να μπορέσεις να βοηθήσεις στη ζωή σου και να του δώσεις χαρά για μένα είναι το υπέρτατο. Δεν ψάχνω για ανταλλάγματα ποτέ. Δίνω επειδή το θέλω και επειδή μου δίνει μεγάλη χαρά να βλέπω και τους άλλους να χαίρονται και να προσπερνούν τα προβλήματά τους! Αντίληψη ζωής είναι. Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, σε ότι και να μου συμβεί στη ζωή. Στην τελική, μια ζωή είναι. Πέρνα καλά και βοήθα όσο μπορείς και όπου μπορείς!
Παιδια εκτος απο το ξεκλειδωμα του bootlaoder (περιμενω εγκριση στην αδεια ξεκλειδωματος) εχω μεγαλο προβλημα στην μπαταρια. Το ειχα 100% το πρωι και στις 15.00 εκλεισε απο μπαταρια χωρις τρελη χρηση. Φταει η μπαταρια η φταει η συγκεκριμενη ρομ. Τελος επειδη δεν ειναι root δεν μπορω να κλεισω τα autoruns με αποτελεσμα να τρεχουν απο πισω οι εφαρμογες, μηπως φταιει αυτο; Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μου απαντησει. Ευχαριστω
Δωσε παραπανω πληροφοριες.
Τι ROM φορας, κανα printscreen απο την μπαταρια για το ποιες εφαρμογες τρωνε την πιο πολυ και τον κυκλο χρηση της, κτλ.
Είναι αυτή που νου δώσανε δεν έβαλα άλλη γιατί δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα
Θέλω να ευχαριστήσω τον lallasgr για την υπομονή του και τον χρόνο που διέθεσε μέχρι αργά το βράδυ για να μου εξηγεί στο chat τί πρέπει να κάνω για να πάω απο multilanguage σε Ελληνική.
Και αφού είδα ότι μάλλον θα δυσκολευτώ πολύ, συνδέθηκε με teamviewer και μου έκανε όλη την διαδικασία unlock bootloader και φόρτωμα την Ελληνική στο κινητό.
Φίλε Αλέξη, θέλω να σε ευχαριστήσω που αφιέρωσες προσωπικό σου χρόνο για να κάνεις κάτι που εμένα θα μου έπαιρνε πολλές ώρες μέχρι να τα διαβάσω και να τα καταφέρω. Πραγματικά είσαι φοβερός τύπος. Σ ευχαριστώ και πάλι.
Εχεις και εσυ την multilanguage. Για να βαλεις καποια official δεν χρειαζεται να εχεις ξεκλειδωτο bootloader, απλα θα ειναι στα αγγλικα τα μενου οποια και αν επιλεξεις (Global ή Chinese) , με ελληνικο πληκτρολογιο.
Το ξεκλειδωμα το χρειαζεσαι για να περασεις την ελληνικη ROM αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει ΕΤΣΙ κι αλλιως να βαλεις official Dev ROM , οποτε αν δεν εχεις καποιο θεμα με τα αγγλικα καλυτερα κανε το απο τωρα ωστε να εισαι και ετοιμος για το ξεκλειδωμα οταν παρεις την αδεια. Οδηγιες και οδηγοι για να το κανεις ειναι μαζεμενοι εδω RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Ασε που καπακια θα γλυτωσες απο αρκετα θεματα και προβληματα της unofficial multi (που ισως να οφειλεται και εκει το θεμα μπαταριας). Περα απο τον διακομιστη πολυμεσων που δειχνει να εχει αρκετη καταναλωση (βεβαια δεν ξερω τι χρηση εκανες πριν βγαλεις τις φωτο, οποτε μπορει να ειναι φυσιολογικο), δεν φαινεται κατι αλλο παραξενο...
Καλημέρα παιδιά νεος στο φορουμε μόλις αγόρασα το Xiaomi redmi note 3 pro το ζήτησα με official rom μπορώ απο τώρα να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος και αν ναι πού μπήκα στο λινκ που δίνεται στην πρώτη σελίδα εκανα ogin με facebook αλλα μετά βγάζει κατι κινέζικα που δεν τα μεταφράζει ο chrome
@Dimentor καλώς ήρθες. Θα σου πρότεινα να κάνεις κανονικά την διαδικασία εγγραφής μέσω EMAIL γιατί αργότερα στην συσκευή δεν ξέρω πόσο βολικά θα είναι να κάνεις login με fb account
μπορείς να μου δώσεις λίγο το λινκ γιατί δεν βγάζω ακρη
οκ το βρήκα μισό να κανω την εγγραφη να δω αν βγάλω άκρηείμαι εδώ τώρα που πάω ? View image: Χωρίς τίτλο