ναι μια χαρα αλλα δεν μου αναγνωριζει την ιμει τωρα .εχουμε καμια ιδεα τι κανουμε? τελικα με τον snapdragon ειναι καλυτερα και δεν καταναλωνει τοση μπαταρια
την τελευταια εκδοση αλλα και με μια πριν που ειχα βρει εδω
=============== Νοε 30th 2017, 2:15pm ===============
βρηκα αλλη απο το ιντερνρτ για να την φλασαρω εκανα την διαδικασια αλλα και παλι τιποτα.φλασαρα την βετα εκδοση δεν εγινε κατι εβαλα την 8,5,6 global παλι τιποτα . υπαρχει καποια αλλη που να ειναι πληρης πακετο να ξεμπερδευω?
Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ και έχω βρει εδώ και ώρα αυτό τον οδηγό ώστε να εγκαταστήσω την ROM που επιθυμώ.
Έχω το Xiaomi Redmi Note 4(snap) Global Version και βρήκα αυτό το topic να ακολουθήσω. Έχω ξεκλειδώσει το bootload και έχω κατεβάσει και την ROM που επιθυμώ. Έχω την εξής απορία: Κατεβάζω το twrp που αναφέρεται στο topic η πρέπει να κατεβάσω άλλο trwp αυτό δεν έχω καταλάβει καθόλου, Ευχαριστω.
Twrp για τη συσκευή σου θα βρεις στο παρακάτω link και θα το περάσεις σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Είναι όμως καλύτερα να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο στις Ρυθμίσεις, καθώς και ποιά rom σκοπεύεις να βάλεις, για να σιγουρευτείς/ούμε ότι όλα θα είναι σωστά
Μέσα στο zip της ρομ υπάρχει ένας φάκελος που λέει recovery, εκεί θα βρεις το TWRP, κάνε το copy-paste (extract βασικά) στον φάκελο του adb και συνεχίζεις μετά τον οδηγό