Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τώρα θα ανεβάσω φωτογραφίες, απλά επειδή τα έχει κάνει λίγο μαντάρα η εταιρία με τις ονομασίες, εγώ που έχω το Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon, πιος είναι το codename: Nikel ή Mido?
Είναι η Remix Ressurection δεν είμαι σίγουρος αν το έχω γράψει σωστά είναι και στην παραπάνω απάντηση που ανέβασα φωτογραφίες, επειδή μου είπαν άλλοι χρήστες να ανέβασω για να γίνουν όλα σωστά.
Λοιπόν κατέβασα την TWRP που πρέπει, τώρα για να προχωρήσω(στέλνω φωτογραφία) απτο 5 και κάτω, για να λειτουργήσουν σωστά ολα τους adb drivers κλπ που τα βρίσκω γιατί μπερδεύτηκα άσχημα..(Επίσης χρείαζεται root το τηλέφωνο);
Αφού ξεκλείδωσες έχεις ήδη drivers, εκτός αν το έκανες σε άλλο υπολογιστή.
Όταν τελειώσεις με τους drivers -και πάρεις οπωσδήποτε backup γιατί θα σβηστούν όλα- θα βάλεις το twrp για mido, με το δεύτερο τρόπο όπως είπαμε πιο πάνω.
Kαλό είναι να διαβάσεις το σχετικό thread της rom που θες να βάλεις. [ROM][7.1.2][OFFICIAL] [FINAL] ResurrectionR… | Xiaomi Redmi Note 4
O οδηγός που ακολουθείς -αν και έχει πολλά κοινά- δεν κάνει για τη rom που θες.
Πριν περάσεις το twrp, φρόντισε να έχεις μέσα στο κινητό (στην κάρτα καλύτερα) τη rom και τα gapps της επιλογής σου opengapps.org (εφαρμογές της google, όπως play store κλπ.) συνήθως τα nano.
Μόλις περάσεις το twrp θα κάνεις boot σε αυτό και μέσα από κει θα κάνεις factory reset (συνήθως χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση wipe και το system, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και αν δεν bootάρει η rom, ξαναμπαίνεις twrp και το κάνεις και ξαναφλασάρεις) θα περάσεις τη rom και κατόπιν τα gapps. Root λογικα δε θα χρειαστείς, συνήθως είναι ήδη με το magisk. Θα το δεις όταν μπεις και αν δεν είναι, μπορείς μετά να το κάνεις.
Επειδή το δοκίμασα δηλαδή ήμουν μέσα στο φάκελο πάτησα Shit+Δεξί κλικ αλλα μου έβγαζε μόνο Άνοιγμα παραθύρου PowerShell. Οπότε άνοιξα μόνος μου το cmd ως διαχειριστής και ξέκιναει η από εκεί που δείχνω στην εικόνα πριν πατήσω την εντολή..
=============== Δεκ 8th 2017, 1:15am ===============
Γράψε λάθος είναι το ίδιο δεν το ήξερα οκ το έκανα εκεί και συνεχίζω ευχαριστώ.
=============== Δεκ 8th 2017, 1:52am ===============
Νταξει παιδια για λιγο πιστεψα παει το κινητο αλλα παλι καλα με ολων σας την βοηθεια τα καταφερα και να στε ολοι καλα και αυτη τη στιγμη με αυτην την ωραια ROM ειναι σαν πιανω αλλο τηλεφωνο στα χερια μου(πιο ωραιο σε σχεση με το miui). Ευχομαι να κυλισει ομαλα το τηλεφωνο μη εχει bugs/lags θα δειξει ομως. Αν επιθυμησω να γυρισω στην αρχικη του κατασταση τα πραγματα ξανα περιπλεκουν; ?