Δεν είναι πολύ ευγενικό demakhs να ειρωνεύεστε τους ανθρώπους που σας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους ακολουθώντας τις οδηγίες σας για κάτι τόσο προσωπικό όπως το κινητό τους τηλέφωνο. Μπορεί να έχετε βαρεθεί τους άσχετους αλλά στο κάτω κάτω γιαυτό το σκοπό δεν υπάρχουν τα φόρουμ; Ώστε οι έμπειροι να βοηθούν τους νεώτερους. Τουλάχιστον έτσι το είχα αντιληφθεί εγώ. Λυπάμαι αν σας ταλαιπώρησα και σπατάλησα τον πολύτιμο χρόνο σας.
Ίσως κάποιος άλλος με περισσότερη καλή διάθεση και υπομονή θα μπορούσε να με βοηθήσει.
Και τώρα πρέπει να φύγω γιατί ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου τελείωσε. Ο Ρίκυ θα με φάει αν δεν τον πάω βόλτα.
Θα επανέλθω αργότερα.
Αγαπητη συμφορουμίτισα όταν κάποιοι αφιερώνουν χρόνο σε σένα και στο πρόβλημα σου και εσύ τους απαντας χτυπηθείτε εδώ εγώ πάω βόλτα τον σκύλο μου εσύ εισαι αυτη που ειρωνευεται.
Η βοήθεια κανενός εδώ δεν ειναι δεδομένη κι αν κάποιοι έχουν περισευμα υπομονης μερικοι άλλοι δεν έχουμε καθόλου.
Το να μην ξέρεις κατι ή να μην καταλαβαινεις κάτι δεν ειναι κακό, η γαιδουρια όμως ειναι.
Μια συγνώμη είναι το ελαχιστο που μπορεις να κάνεις.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα σας και σήμερα και ευχαριστώ για το χρόνο σας κατάφερα και έκανα ροοτ τo κιν και πέρασα το twrpr ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω και με ποιο τροπο να το ξαναπροσπαθησω