Αγαπητέ φίλε @geoanto555 δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω!!!
Και ναι ο γραπτός λόγος είναι πολύ εύκολο να παρανοηθεί και κατά συνέπεια να παρεξηγηθεί. Και αυτό ακριβώς πρέπει να μας κάνει πολύ πιο προσεκτικούς σε ό,τι γράφουμε. Δεν υπάρχει η αμεσότητα και άρα το πως ερμηνεύουμε αυτά που γράφει ο άλλος εξαρτάται κυρίως από την δική μας ψυχική κατάσταση και διάθεση.
Επειδή έχω πάρα πολλές "ώρες πτήσης" (όπως κι εσύ φαντάζομαι) σε πολλά φόρουμ και ως απλό μέλος αλλά και ως moderator, βοηθώνντας όπου μπορούσα αλλά και βοηθούμενος, έχω αποκτήσει μια πολύ έντονη "αλεργία" με την αχαριστία. Δεν την μπορώ με τίποτα φίλε μου.
Αν έχω παρανοήσει και παρεξηγήσει κάτι σε παρακαλώ πολύ να μου το υποδείξεις.
Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και έχει αμέτρητες ωραίες λέξεις. Μία από αυτές είναι και η ΣΥΓΝΩΜΗ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να την χρησιμοποιήσω. Την χρησιμοποιώ συχνά.
χιλια ευχαριστω παλευω ολη μερα να τη κατεβασω απο το site της xiaomi και ακυρωνετα συνεχεια, τελοσπάντων ευχαριστώ για το χρόνο σας και τισ επεξηγήσεις, μια τελευταια ερωτηση και απαντάτε οποτε μπορεσετε, ισχυέι οτι αν βάλω oficial θα μου κλειδωθει ο bootloader?
Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα.
Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα της XTRVbeta1-6.12.15(Kenzo) ρομ σε rn3kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα με ένα υπέροχο brick! Ούτε σε recovery μπαίνει ούτε φυσικά ανοίγει. Ευτυχώς μπαίνει σε fastboot και θα πάω για MiFlash tool να περάσω China fastboot rom που έχω για παν ενδεχόμενο. Ξέρουμε κάτι γιατί έγινε αυτό? Λάθος ρομ που με παραπέμπει σε λάθος σύνδεσμο στο email μου? Πιθανόν... Screenshot_2016_12_18_00_14_58_598_com_yahoo_mob.png
=============== Δεκ 18th 2016, 12:56am ===============
Ξέρουμε αν σε fastboot φορτίζει η μπαταρία γιατί φοβάμαι ότι θα μείνω μέχρι την Δευτέρα που θα έχω Pc να φλασαρω fastboot rom? Δεν φορτίζει πια.. Αναβοσβήνει απλά το κοκκινο led μόνο...
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Φορτίζει αλλά πρόσεχε μην πηγαίνοντας σε china fastboot κλειδώσει ο bootloader και ενώ νομίζεις πως μπορείς να ξεκλειδώσεις φας απόρριψη !!
Καλύτερα να το δείτε με τον @geoanto555 που έψαχνε έναν εθελοντή με kenzo εάν δεν κάνω λάθος !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ παίδες. Θα κανω ένα τεστ πρώτα να δοκιμάσω να περάσω TWRP σε fastboot με adb commands μήπως και γλυτώσω αρκετή ώρα... Πάντως πρώτη φορά συμβαίνει μετά από τόσα update και φυσικά ΔΕΝ είχα κάνει backup την rom πριν!
Θα δείξει και θα τσεκάρω μόλις ανοίξει με το καλό, που έγινε λάθος...
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Εννοείται πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα. Δεν αγχώνομαι θα έρθει στη ζωή και πάλι αλλά ελπίζω να καταφέρω να πάρω τα πράγματα μου από μέσα όταν με το καλό ανοίξει. Θα δείξει... Ευχαριστώ και πάλι..
καλημερα παιδιά και εγώ μάλλον τα ίδια έπαθα, κατέβασα τη miui 9 stable απο το miui forum kai την έβαλα με twrp ekana reboot και έμεινε εκει όλο το βράδυ μόνο σε σε fastboot γυρνάει. Δεν έχω backup τη παλιά πειραγμένη κινέζικη που το αγόρασα, sos ti na κάνω ποιά να κατεβάσω?