Ένα μεγάλο SOOOOOOS
Φλάσαρα την νέα rom γιατίθ είχα κινέζικη και τώρα δεν μπαίνω με ΤΙΠΟΤΑ στο mi account. Κάποιο λάθος είχα κάνει και δημιούργησα διπλό λογαριασμό. Πως ξεπερνάω αυτό το πρόβλημα? Μου αχρηστεύτηκε η συσκευή....
Παιδια ξεκινησα ναδω για την συσκευη μου αν εχω bootloader κλειδωμενο η οχι . Εκανα τα βηματα που μου λεει στο οδηγο . Κατεβασα το adp. Zip, εκανα αυτο με το λαγουδακι , ετρεξα τοcmd ως διαχειριστης, συνδεσα με το καλωδιο pc kai τηλεφωνο, πατησα την εντολη τηνπρωτη , και μετα την εντολη fastboot devices, τιποτα δεν εβγαλε, το εχω κανει πεντε εξι φορες σε δυο διαφορετικα λαπτοπ , τι λαθος κανω τι δεν κανω σωστα ?αν παω στη παρακατω εντολη fasboot oem device -info μου βγαζει waiting for device
παιδια επανερχομαι κατεβασα το mi pc suite και miflash το πρωτο μου λεει οτι πρεπει νακανω flash τη συσκευή , που στηναρχη δεν εβλεπε με σκοπο να κανω update, to mi flash den ξερω τι κανει και δεν καταλαβα, βασικα οσον αφορα το αρχικο μου ερωτημα ο υπολογιστης δεν εντοπιζει την συσκευη για να δουμε αν το bootloader ειναι ξεκλιδωμενο η οχι. βασικα αν συνεχισω ετσι , να ειμαι στο πρωτο βημα συνεχωσ θα το αφησω ετσι , ΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ?
Usb debugging το έχεις ανοιχτό ;;; ενταξει αυτο ηταν
windos 7 . Εντάξει το είδε όσον αφορά τον bootloader . Τώρα έχω θέμα με την αίτηση ξεκλείδωματος. Μου βγαζει: your device isn't supported by Mi Unlock. Πατησα ok.. και με εβγαλε σε μια σελιδα Αplly for unlocking Mi device και εχει την επιλογη . Unlock Now. Ειμαι σωστα?