παρειγγειλα το κινητο απο ενα κινεζικο καταστημα και εγραφε σαν σχολιο αυτο
"TIPS:
Regarding the firmware:
If we got firmware, we will root the model with the firmware and shelter the update function,so that the model can support multi-language and Google Play Store. By the way, the translation cannot be 100% accurate, it may not as perfect as your native language. Thank you for your understanding!"
δηλαδη η bootloader ειναι unlock απο το καταστημα και εχουν βαλει την global rom ? αυτο σημαινει δηλαδη οτι δεν θα μπορω να βαλω ελληνικη rom ?
φιλε αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader τοτε υπαρχει θεμα. δεν ξερω πως να βαλω την επισημη κινεζικη dev για να το κανω lock και μετα unlock. η εκδοση που ερχεται ειναι η miui global 7.3.2.0.0
Φίλε @evan αυτή η ρομ που μας δείχνεις είναι σίγουρα unofficial. Αν έρθει με Ξεκλειδωτο bootloader μέσα σε 10λεπτα θα έχεις περάσει official και θα έχεις ξεμπερδεψει. Αν έρθει με κλειδωμένο θα σου πάρει από 10λεπτα έως 1ωρα ανάλογα αν έχεις κάνει την σωστή προετοιμασία στο Pc σου ή όχι και αν έχεις κατεβάσει την κατάλληλη ρομ. Από τη στιγμή που είμαστε βέβαιοι για την unofficial είναι καλύτερο να σου έρθει με Ξεκλειδωτο bootloader και όχι με κλειδωμένο. Αν όντως αποφασισεις να το πάρεις ξεκινα από σήμερα και το διάβασμα των οδηγών. Στο γενικό Ευρετήριο οδηγών θα βρεις ότι χρειαζεσαι. Κάτσε 10λεπτα εκεί και θα δεις τι πρέπει να διαβάσεις για την κάθε περίπτωση. Αν θες να αποφυγεις το άγχος αγόρασε το κινητό από vickmall ζητώντας official rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απλα εχω διαβασει οτι αν ερθει ξεκλειδωτος ο bootloader τοτε υπαρχει προβλημα. ισχυει ? για κινητο mi4c μιλαμε. αν ερθει ξεκλειδωτος τοτε περναω την επισημη κινεζικη dev? μπορω να το κανω αυτο ή θα παθει καμια ζημια. αν ερθει με κλειδωμενη τοτε γινεται να περαστει η κινεζικη dev πιο ευκολα?
Αν μιλάς για mi4c είτε έχει ξεκλειδώσει official είτε unofficial δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από τους χρήστες που έχουν mi4c. Όπως και να έρθει υπάρχει τρόπος να περάσεις official rom. Είτε με το Mi Pc suite είτε με το miflash.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ ! σας ευχαριστω. το λεω επειδη ηδη το εχω παραγγειλει και μετα ειδα την unofficial rom που εχει. απλα δεν εχω βρει εδω Post για mi4c κινητο σε τετοια κατασταση. αν μπορουσατε να στειλετε κανα λινκ για το που θα το βρω αυτο το θεμα θα ηταν μεγαλη διευκολυνση.