Ωραια ,εκανα αυτο με τον κωδικο , με εβγαλε παλι στο recovery εκανα factory reset το ανοιξα παλι και εδω και 20 λεπτα απλα γυρναει στο σημειο miuipro.τι πρεπει να κανω ; ευχαριστω
Καλησπερα σε ολους! Παρελαβα το νεο μου Xiaomi Redmi4X MIUI Global 8.2 Σταθερη 8.2.10.0 (ΜΑΜΜΙΕΑ)..Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα νεα κινητα (το προηγουμενο μου ηταν το sony Xperia E15), μπορειτε να μου πειτε αν πρεπει να αλλαξω κατι στο κινητο?? εκανε βεβαια αναβαθμιση οταν συνδεθηκα στο ιντερνετ...
Μια ερωτηση για τα μηνυματα...οταν βαζω την οθονη πλαγιως κ οχι ορθια δεν επεκτεινεται η οθονη σε μεγαλυτερη γραμματοσειρα, οπως σε αλλα κινητα ισως..δεν υποστηριζεται αυτη η λειτουργια? Ευχαριστω παααρα πολυ για τις απαντησεις!!
Γειά σας. Θα ήθελα να φλασαρω την ελληνική rom στο mi 5 αλλά επειδή δεν τα καταφέρνω με αυτά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να το αναλάβει κάποιος άλλος αυτό με το ανάλογο κόστος φυσικά. Ευχαριστώ.
Γειά σας. Θα ήθελα να φλασαρω την ελληνική rom στο mi 5 αλλά επειδή δεν τα καταφέρνω με αυτά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να το αναλάβει κάποιος άλλος αυτό με το ανάλογο κόστος φυσικά. Ευχαριστώ.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
Φίλε μου γιατί δεν προσπαθείς μόνο σου θα σε βοηθήσουν και οι mod και τα άλλα παιδιά να την περασεις και δεν είσαι ο πρώτος που δεν ήξερε να την περάσει αλλά με την βοήθεια του Forum τα κατάφεραν. Και με όλο σεβασμό δεν μου άρεσε αυτό: με το ανάλογο κόστος. Οι πιο πολύ το κάνουμε από την τρέλα που έχουμε, και όχι για το κέρδος
Ανέβασε μια φωτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την Rom
Redmi n3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή απάντηση