Είναι λίγο μπερδεμένο το μενού και δεν μπορώ να βρώ που ακριβώς, αλλά κάπου στα settings λέει"Fastboot isn't unlocked on this device. Can't get root access". Αυτό σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο το bootloader?
Μπορείς να μου δωσεις ένα link να κατεβάσω την Global ROM με το Ελληνικό πληκτρολόγιο?
Το είχα το τηλέφωνο παλιά, σίγουρα θέλει ξεκλείδωμα και πέρασμα custom rom από εδώ για ελληνικά και play store. αν θέλεις μπορούμε να το δούμε μαζί με TeamViewer. Θα περάσουμε πρώτα μαμά development rom μετά ξεκλείδωμα και twrp.
Ευχαριστώ πολύ!
Όπως έγραψα στο νήμα για ξεκλείδωμα το πρόβλημα αυτη τη σιγμη είναι ότι, στα Windows, δεν κάθεται στο fastboot αλλά μόλις το συνδέσω στο λαπτοπ αρχίζει και φορτώνει το Android. Αυτό δεν συμβαίνει στο Linux Mint. Πρωτάρης είμαι στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά νομίζω ότι, αν καταφέρω να το ξεκλειδώσω, θα μπορέσω να περάσω TWRP & custom Greek ROM.
========Έγραψα στο ξεκλειδωμα=======
Μου έδωσαν ένα Redmi Pro που ήταν brick και κατάφερσ να το επαναφέρω. Τώρα εχει:
MIUI version MIUI 10.9.3.28 Beta
Android version 6.0
Android Security patch level 2018-08-01
Baseband version MOLY.L R11.W1603.MD.M P.V13.18.P90 Kernel version 3.18.22+
Version number MRA58K
Έχω φτιαξει MI Account και έχω δηλώσει τον αριθμό του κινητού (SIM) και έχω βαλει το κινητό σε USB debugging.
Προσπαθω να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα (για να βάλω την Ελληνικη ROM) αλλά το πρόβλημα είναι ότι μόλις το συνδέω (σε fastboot) μετά από λίγο αρχίζει και φορτώνει το Android. Δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με Windows 10 παντού το ίδιο ανεξαρτήτως θύρας USB.
Αυτό δεν συμβαίνει στο Linux Mint, αλλά δυστυχώς το ΜI unlock είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows.
Αν ήταν ξεκλείδωτο θα μπορούσα νομίζω να περάσω το TWRP recovery και την Ελληνική ROM, αλλά πρέπει να κάνω την αίτηση από τα Windows...
=============
Αυτό δεν συμβαίνει στο Linux Mint, αλλά δυστυχώς το ΜI unlock είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows.
όταν δεν έχεις drivers στον υπολογιστή δεν μένει συνδεμένο για πολύ ώρα σε fastboot..
Δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα τους drivers μέσα από τον φάκελο του miflash...
Υπάρχει κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει . Θέλω να κάνω επανεμφάνιση ειδοποιήσεων αλλά στην ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ όχι στην οθόνη κλειδώματος. Τα είχα κάνει κάποτε απόκρυψη για σχεδόν όλες τις εφαρμογές και τώρα δεν ξέρω πως να το γυρίσω
Εάν πας στις ρυθμίσεις και πάνω στην αναζήτηση βάλεις την λέξη Ειδοποιήσ, θα σου βγάλει μια λίστα με όλες τις δυνατές ρυθμίσεις που υπάρχουν μέσα στα μενού.