οχι δεν έβγαλε μύνημαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Είχες κανένα μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση ?Ο/H manwlis77 έγραψε:
δοκιμασα την 6.3.25 στο redmi3 και μπήκα σε bootloop
Νομίζω πήγε μόνο του σε restart όμως
Την πέρασα μέσω twrp
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούοχι δεν έβγαλε μύνημαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Είχες κανένα μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση ?Ο/H manwlis77 έγραψε:
δοκιμασα την 6.3.25 στο redmi3 και μπήκα σε bootloop
αλλάζεις τις επαφές από μέσα.Ο/H toniachem έγραψε:
και τι μπορώ να κάνω γι αυτό;;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τότε μάλλον έχει μείνει κολλημένο το πλήκτρο Power.Ο/H toniachem έγραψε:
εκανα τα βήματα που μου λες και μετά το power off μπήκε πάλι σε bootloop
![]()
Ουτε σε εμένα παρουσιάζει κάτι τέτοιο, έκανες κανένα reboot;Ο/H Dev1l έγραψε:
Στο Mi4 με την 6.3.24 στην μπάρα ειδοποιήσεων - εργαλείων όταν πατάς για ενεργοποίηση Bluetooth δεν γίνεται ενεργοποίηση και πρέπει να πας ρυθμίσεις και να το ανοίξεις από εκεί, αν θες να το κλείσεις τότε κλείνει μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων - εργαλείων!
αν την ξαναπεράσεις μέσα από το TWRP και σου κάνει τα ίδια, θα την αποσύρουμε και θα την ελέγξουμε.Ο/H manwlis77 έγραψε:
οχι δεν έβγαλε μύνημα
Νομίζω πήγε μόνο του σε restart όμως
Την πέρασα μέσω twrp
εγω αυτά εννοείται ότι δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου. Να το πάω σε γερμανό;Ο/H pechr έγραψε:
αλλάζεις τις επαφές από μέσα.η επαφή του power είναι σε κοινό εξάρτημα με τις επαφές των volume up/down.Ο/H toniachem έγραψε:
και τι μπορώ να κάνω γι αυτό;;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τότε μάλλον έχει μείνει κολλημένο το πλήκτρο Power.Ο/H toniachem έγραψε:
εκανα τα βήματα που μου λες και μετά το power off μπήκε πάλι σε bootloop
![]()
και φαίνεται να είναι κολλητό στην πλακέτα.. αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κολητήρι.
Επικοινώνησε με έναν τεχνικό... καλυτερα
Ούτε ο Γερμανός τα αναλαμβάνει...Ο/H toniachem έγραψε:
εγω αυτά εννοείται ότι δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου. Να το πάω σε γερμανό;
τελειαΟ/H pechr έγραψε:
Ούτε ο Γερμανός τα αναλαμβάνει...Σε κανεναν ανεξαρτητο τεχνικό αν βρεις..Ο/H toniachem έγραψε:
εγω αυτά εννοείται ότι δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου. Να το πάω σε γερμανό;
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω....Ο/H toniachem έγραψε:
τελεια είμαι Πάτρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον;
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω....Ο/H toniachem έγραψε:
Search it => Service τηλεφώνων ΠΑΤΡΑ
Αν δεν έχεις κάτι να χάσεις δοκίμασε με factory. Εκτός αν έχεις κάποια προηγούμενη ρομ μέσα στο κινητό να μπορέσεις να φλασαρεις.Ο/H toniachem έγραψε:
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω....Search it => Service τηλεφώνων ΠΑΤΡΑΟ/H toniachem έγραψε:
Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο/H toniachem έγραψε:
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
Όταν μπαίνεις σε twrp κλείνει μόνο του το κινητό;Ο/H toniachem έγραψε:
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω....Search it => Service τηλεφώνων ΠΑΤΡΑΟ/H toniachem έγραψε:
Αν δε το άνοιξε, τότε πολύ απλά δεν είναι τεχνικός ή βαριόταν..Ο/H pechr έγραψε:
Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;Ο/H toniachem έγραψε:
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του.