οχι δεν το άνοιξε. Είπε ότι αν ειχε πάρει νερά θα είχε βραχυκύκλωμα αλλιώς όχι.Ο/H pechr έγραψε:
Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;Ο/H toniachem έγραψε:
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του.
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα
Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6 -
-
Ο/H prekasg έγραψε:
ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα
Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6
έχω φτιάξει ουκ και λίγα...Xiaomi 13 -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H sokri_m έγραψε:
Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά..
Factory reset ή έτσι?
-
updater procces ended with error 7, error instaling zip file..
couldn t install file (xx6.3.2xx)
ουτε με recovery ουτε updater ουτε με wipe.. ?
μισο να βαλω απο 6,3,10 την 6,3,17 πρωτα μπας και...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα