Διαφήμιση

[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
    Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;
    Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του.
    οχι δεν το άνοιξε. Είπε ότι αν ειχε πάρει νερά θα είχε βραχυκύκλωμα αλλιώς όχι.
  • Ο/H toniachem έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
    Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του.
    Σε recovery μπορείς να μπεις;
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του.
    ναι μπαίνει σε recovery. Τι να κάνω;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H toniachem έγραψε:

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

ναι μπαίνει σε recovery. Τι να κάνω;
    Εφόσον μπαίνει και δε κλείνει δεν έχει πρόβλημα το power button, διαφορετικά θα έκλεινε. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με :P) Έχει προηγούμενη ρομ μέσα στη συσκευή;
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

Εφόσον μπαίνει και δε κλείνει δεν έχει πρόβλημα το power button, διαφορετικά θα έκλεινε. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με :P) Έχει προηγούμενη ρομ μέσα στη συσκευή;
    ναι έχω άλλη ρομ μέσα. Αλλά αυτό το έκανα και το απόγευμα και ξαναμπηκε σε bootloop μετά. Να ξαναδοκιμασω πάλι flash;
  • Ο/H toniachem έγραψε:

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H toniachem έγραψε:

ναι έχω άλλη ρομ μέσα. Αλλά αυτό το έκανα και το απόγευμα και ξαναμπηκε σε bootloop μετά. Να ξαναδοκιμασω πάλι flash;
    Μήπως να έκανες ένα factory reset.. Περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος μήπως βρεθεί κάποια άλλη λύση και γλιτώσεις το factory.
  • ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα

Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6
  • Διαφήμιση
  • Ειχα κανα χρονο+ την MIUI5 και βαριομουν να αναβαθμισω.

Εβαλα την νεα ROM και ειναι εξαιρετικη! Η αναβαθμιση πηγε χαρτι και το γερικο 1S πεταει!

Μπραβο παιδια
  • Ο/H prekasg έγραψε:

ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα

Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6
    και τι έκανε δλδ για να στρώσει;
  • Ο/H prekasg έγραψε:

ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα

Το πρόβλημα του φίλου σου είναι καθαρά ακατάλληλο καλώδιο USB η σακατεμένη υποδοχή στο τηλέφωνο.
    έχω φτιάξει ουκ και λίγα...
    Xiaomi 13
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H sokri_m έγραψε:

Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά..
    Με ποιο τρόπο?
    Factory reset ή έτσι?
    Μετα από καθαρή εγκατάσταση μέσω του ενσωματομένου TWRP στην fastboot. Δοκίμασα και factory reset αλλα δεν λειτουργούσε οπότε πήγα πάλι πίσω στν 6.3.11 που δουλευε μια χαρά... Μπορεί αν βρώ χρόνο να ξαναδοκιμάσω ή θα πάω στην επόμενη.... Ευχαριστώ.
  • Διαφήμιση
  • updater procces ended with error 7, error instaling zip file..
    couldn t install file (xx6.3.2xx)
    ουτε με recovery ουτε updater ουτε με wipe.. ?
    μισο να βαλω απο 6,3,10 την 6,3,17 πρωτα μπας και...