παιδια καλησπερα μολις πηρα το τηλεφωνο και flashαρα την ελληνικη ρομ εβαλα την καρτα sim και εβαλα τις ρυθμισεις τις Q στο σημειο προσβασης και δεν μου ανοιγει καθολου δεδομενα ουτε 3G ουτε 4G,τι κανω?
Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD)
-
-
Μην κάνεις το ίδιο ποστ σε δυο σημεία .. και μας μπερδε'υεις και εσυ θα μπερδευτείς.Ο/H mitsossimos έγραψε:
παιδια καλησπερα
-
ναι συγνωμη, εχεις δικιο, καμια λυση εχεις ομως;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μην κάνεις το ίδιο ποστ σε δυο σημεία .. και μας μπερδε'υεις και εσυ θα μπερδευτείς.Ο/H mitsossimos έγραψε:
παιδια καλησπερα
-
Σε ποιο θέμα θέλεις να σου απαντήσω;Ο/H mitsossimos έγραψε:
καμια λυση εχεις ομως;
Αν έκανες σωστά εγκατάσταση ψάξε μήπως το θέμα είναι της κάρτας και ότι του κινητού.
Επίσης δες σε ποια επιλογή είναι ο τύπος δικτύου κλπ. -
φιλε μου εχω q καρτα στο τηλεφωνο εχω βαλει τις ρυθμισεις σωστα στο σημειο προσβασης εχω ανοιξει τα roaming και δεν εχω δεδομενα καθολουΟ/H geoanto555 έγραψε:
Σε ποιο θέμα θέλεις να σου απαντήσω;Αν έκανες σωστά εγκατάσταση ψάξε μήπως το θέμα είναι της κάρτας και ότι του κινητού.Ο/H mitsossimos έγραψε:
καμια λυση εχεις ομως;
Επίσης δες σε ποια επιλογή είναι ο τύπος δικτύου κλπ.
τι κανω ωστε να ανοιξουν ? -
Πάρε ένα τηλέφωνο να σου στείλουν να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις...Ο/H mitsossimos έγραψε:
τι κανω ωστε να ανοιξουν ?
-
ρε γιατρε μου τις εχω βαλει τις ρυθμισεις στην συγκεκριμενη καρτα σε 3 τηλεφωνα ξερω οτι τις εχω βαλει σωστα κατι αλλο ειναιΟ/H geoanto555 έγραψε:
Πάρε ένα τηλέφωνο να σου στείλουν να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις...Ο/H mitsossimos έγραψε:
τι κανω ωστε να ανοιξουν ?
-
-
Σου έγραψα πιο πάνω .. αν έκανες σωστά την εγκατάσταση της Ελληνικής δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει θέμα στο τηλέφωνο..
Εσύ τι μου απαντάς..????. έχω βάλει σωστά τις ρυθμίσεις..
Ναι φίλε μου ..... εγώ δεν ξέρω τι έχεις κάνει όμως και δεν με βοηθάς καθόλου...
Αν το χα μπροστά μου ίσως να το βρισκα σε 2 λεπτά...... -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0