Διαφήμιση

Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot

• Ο/H lallasgr έγραψε:

@petran66 όπως σου είπα και στο chat θα δοκιμάσουμε αύριο (αν δεν το φτιάξει ο γνωστός σου) την παρακάτω μέθοδο όπου κάποιοι λένε ότι επανέφεραν το κινητό σε ζωή.

1. Enter fastboot by holding vol down + power
      2. Plug your RN3Pro to PC
      2. Flash original bootloader from official fastboot firmware
      fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
      fastboot flash abootbak emmc_appsboot.mbn
      3. Type again :
      fastboot reboot
      and quickly hold volume up untuk it enter "sideload" mode
      4. Install Mi PC Suite from this link en.miui.com/thread-225600-1-1.html
      5. Let the Mi PC Suite download the latest chinese firmware, just sit and wait until it done
      Λίγα λόγια τώρα από τα όσα διάβασα. Ναι μεν ο unofficial τρόπος για ξεκλείδωμα του bootloader δουλεύει σχεδόν πάντα, αλλά:
      μετά το ξεκλείδωμα και το πέρασμα του twrp πρέπει να είστε υπερβολικά προσεκτικοί στο τι rom θα flashάρετε από πάνω.

Αλλιώς θα πάθετε ακριβώς ότι έπαθε και ο Petran66. Δηλαδή hardbrick.

Η σωστή διαδικασία flashαρίσματος μιας ρομ αν κάποιος ξεκλειδώσει με τον unofficial τρόπο είναι η παρακάτω:

1. Flashed 7.1.8.0 Global Stable via fastboot (edl) with modified emmc_appsboot.mbn.
      2. Unlocked bootloader via fastboot (fastboot oem unlock-go).
      3. Flashed TWRP and immediately flashed modified Boot.img of 7.3.1.8 via fastboot. Otherwise you get bootlooped.
      4. Downloaded and modified official 6.3.18 Global Dev Recovery version (deleted emmc_appsboot.mbn in Folder firmware_update).
      5. Flashed modified 6.3.18 Global Dev via TWRP and immediately flashed modified Boot.img of 6.3.18 via fastboot. Otherwise you get bootlooped.
      6. Rooted using SuperSU.

= Working 6.3.18 with german language and root.

You have to modifiy EVERY other Firmware update as in 4. BEFORE flashing
      and you have to flash a modified boot.img of that firmware right after!
      Όπως βλέπεται δεν είναι κάτι απλό. Αν έχετε ξεκλειδώσει με αυτή τη μέθοδο θα πρέπει σε κάθε update Που θέλετε να κάνετε ή να αλλάξετε rom να βάζετε το χεράκι σας και να παραμετροποποιείτε πάντα το αρχείο .zip! Πρέπει να έχετε καλές γνώσεις στο τι θα αλλάξετε και στο τι θα κρατήσετε. Εγώ προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα μιας και δεν είμαι advanced χρήστης ως αναφορά τις rom τα boot αρχεία κλπ κλπ.

Πάραυτα ακόμα και να γίνει μαντάρα το κινητό μπορεί να επαναφερθεί με τον τελευταίο οδηγό που έχω βάλει σε αυτό εδώ το thread! Για όποιον σκαμπάζει από Αγγλικά και έχει παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να παρακολουθεί επίσης το συγκεκριμένο θέμα εδώ και να δει μπας και βγει σίγουρη μέθοδος για unbrick (μέσω software) από αυτή την κατάσταση αλλά και γενικά να ενημερώνεται επάνω στο unofficial unlock!

Ο/H lallasgr έγραψε:

@petran66 αν δεν σου είναι κόπος θα έλεγα να αλλάξεις τον τίτλοι του thread σου με τον παρακάτω:

Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot

@lallasgr σ'ευχαριστω πολυ και παλι!!Και οκ,αλλαζω τον τιτλο!! :)

• Σε ποια περιοχή είσαι;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Σε ποια περιοχή είσαι;;

Θεσσαλονίκη Καλαμαριά

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εάν έχεις υπομονή στην συνάντηση μπορούν να λυθούν όλα!!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Εάν έχεις υπομονή στην συνάντηση μπορούν να λυθούν όλα!!!

Οκ φίλε μου.Αν δε μπορέσει να το κάνει αυτός που του το έδωσα θα.σου πω.Σ ευχαριστώ πολύ :)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @talos_2002 δοκίμασε τα παρακάτω βήματα και δες αν επανέλθει!!

1. Enter fastboot by holding vol down + power
      2. Plug your RN3Pro to PC
      2. Flash original bootloader from official fastboot firmware
      fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
      fastboot flash abootbak emmc_appsboot.mbn
      3. Type again :
      fastboot reboot
      and quickly hold volume up untuk it enter "sideload" mode
      4. Install Mi PC Suite from this link en.miui.com/thread-225600-1-1.html
      5. Let the Mi PC Suite download the latest chinese firmware, just sit and wait until it done
    • Διαφήμιση
    • Παιδια!!!!Εγινε το θαυμα και ειμαι πολυ χαρουμενος!!Τελικα ο γνωστος μου ο Κινεζος,απο τον οποιο το πηρα σφραγισμενο,το εφτιαξε!!!Δε ξερω με τι τροπο,αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα,ουτε που με νοιαζει!! :) Μονο ν'αναφερω οτι μου περασε τη multi Miui Global 7.1.1 Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) με Ελληνικα,αλλα δε με πειραζει!!Οταν κι αν ερθει ο η εγκριση ξεκλειδωματος,του περναω την επισημη Κινεζικη developer,το ξεκλειδωνω και μετα την Ελληνικη GTV τη δικια μας!!!Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια σας και πιο πολυ τον @lallasgr,αλλα και τον @Octaviastikos!!!!Aν τυχον δυσκολευτω να το ξεκλειδωσω με τον κανονικο τροπο,θα ξαναζητησω τη βοηθεια σας!!! :) :)
    • Global με Ελληνικά χλωμό... Μάλλον κάποια multi κινεζια είναι. Όπως και να χει gratz, να το χαίρεσαι.

Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @petran66 πολύ ευχάριστα νέα αυτά. Βέβαια αν μιλήσεις μαζί του θα ήταν καλό να σου έλεγε πως ακριβώς το έφτιαξε. Δεν το λέω να σου πει 100% τι έκανε αλλά αν το έφτιαξε μέσω adb ή το άνοιξε και έκανε τον MacGyver τρόπο. Το ξέρω ότι τώρα εσύ πετάς σε πελάγη ευτυχίας αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλα άτομα που έπαθαν την ίδια ζημιά. Ίσως ο μικρός οδηγός που έχω ποστάρει εδώ να δουλεύει κομπλέ και να στο έφτιαξε έτσι (δηλαδή με το adb sideload mode) αλλά καλό είναι να το ξέρουμε για σίγουρα. Αν επιβεβαιωθεί ότι δουλεύει θα το ποστάρω επίσημα στους οδηγούς ώστε να μπορεί ο καθένας να σώσει τη συσκευή του αν βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Αν λοιπόν δεν σου είναι βάρος την επόμενη φορά που θα μιλήσεις μαζί του πες του να σου πει δυο λογάκια για το πως το επανέφερε για να ξέρουμε και μεις! :)
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

@petran66 πολύ ευχάριστα νέα αυτά. Βέβαια αν μιλήσεις μαζί του θα ήταν καλό να σου έλεγε πως ακριβώς το έφτιαξε. Δεν το λέω να σου πει 100% τι έκανε αλλά αν το έφτιαξε μέσω adb ή το άνοιξε και έκανε τον MacGyver τρόπο. Το ξέρω ότι τώρα εσύ πετάς σε πελάγη ευτυχίας αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλα άτομα που έπαθαν την ίδια ζημιά. Ίσως ο μικρός οδηγός που έχω ποστάρει εδώ να δουλεύει κομπλέ και να στο έφτιαξε έτσι (δηλαδή με το adb sideload mode) αλλά καλό είναι να το ξέρουμε για σίγουρα. Αν επιβεβαιωθεί ότι δουλεύει θα το ποστάρω επίσημα στους οδηγούς ώστε να μπορεί ο καθένας να σώσει τη συσκευή του αν βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Αν λοιπόν δεν σου είναι βάρος την επόμενη φορά που θα μιλήσεις μαζί του πες του να σου πει δυο λογάκια για το πως το επανέφερε για να ξέρουμε και μεις! :)
      Φιλε μου @lallasgr νομιζω στο ειπα,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,το εδωσε σ'ενα συνεργατη του τεχνικο,που τελος παντων,ξερει κατι παραπανω απο εμας και εγω δυστυχως δεν εχω καμια επαφη με αυτον (τον τεχνικο)!!Οποτε ειναι νομιζω δυσκολο να βγαλω ακρη!Μακαρι να μπορεσω να μαθω κατι παραπανω,αλλα δε το πιστευω...Θα ηθελα πολυ να μπορεσω να βοηθησω.Ενημερωτικα παντως,οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και δε τα καταφερνει σε αναλογο προβλημα,ας μου πει να το πω στον γνωστο μου τον Κινεζο για να μεσολαβησει.Βεβαια,σ'αυτη τη περιπτωση,ο τεχνικος ισως ζητησει κατι-που το θεωρω λογικο,οχι πανω απο 20-15 ευρω πιστευω-αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσο θα θελει ν'ασχοληθει.Ξαναλεω οτι εγω το πηρα απο τον Κινεζεζο σφραγισμενο και απ'οσο ξερω,τα εμπορευετε γενικα τα Xiaomi.Ειναι στο insomnia.gr με το ονομα psir11075 και ειναι πολυ καλα παιδια.Η γυναικα του βασικα κανει τις συναλλαγες.
    • Διαφήμιση
    • Μάλιστα, καλό να το ξέρουν αυτό οι Θεσσαλονικείς φίλοι του forum!! :)
      Νόμιζα ότι στο έφτιαξε ο ίδιος οπότε νόμιζα θα ήταν και εύκολο να μάθουμε. Δεν πειράζει. Άντε να το χαρείς τώρα και με το καλό να σου ρθει το ok και να ξεκλειδώσεις φυσιολογικά για να μην έχεις τέτοια θέματα στο μέλλον! :)