Μα ακόμη συνεχίζεται?
Εγώ από τη μέρα που Ποιοοοοοοοοοοοος με καταράστηκεεεεεεεεεεεεεε
είδα 1
Εγώ από τη μέρα που Ποιοοοοοοοοοοοος με καταράστηκεεεεεεεεεεεεεε
είδα 1
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧαχαχα! Τετράγωνο αυγό! Μα που το βρήκες αυτό?Ο/H koko έγραψε:
Αδικείσαι!... Δεν εχω λόγια!...
(F.Y.I. Το τετράγωνο αυγο το βρήκα, ψάξε τωρα να βρεις κ την ειλικρινή "τάνα")
Πλάκα-πλάκα, ένα πιάτο με ξωτικά χρώματα και σχήματα από σούσι θα ήταν όμορφο background για φωτογράφιση...Ο/H anorman08 έγραψε:
@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews;
Χαχαχα εννοείται , αλλα θα προτιμούσα καμία ποικιλία ,θα έδινε πιο πολύ ''βάθος'' στις φωτογραφίες!!!Ο/H caeser έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, ένα πιάτο με ξωτικά χρώματα και σχήματα από σούσι θα ήταν όμορφο background για φωτογράφιση...Τ'ακούς @Sam... Πάρε το ποδήλατο και έλα στην Απόλλωνος... έχει κάποια σούσι bars εκεί... (εσύ βάζεις το σούσι και εγώ τις συσκευές και τη φωτογραφική μηχανή!)
Χμ... Εγω τον φαντάζομαι αλλιως!Ο/H anorman08 έγραψε:
@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews;
Ο/H koko έγραψε:
Χμ... Εγω τον φαντάζομαι αλλιως!Με μια αγκαλιά κινεζικα τηλέφωνα (στα οποία θα εχει εγκαταστήσει κανένα "ορός της αλήθειας" app), να κατηφορίζει προς συγγρου μεριά!Ο/H anorman08 έγραψε:
@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews;![]()
![]()