Διαφήμιση

​[Επίσημη έναρξη] Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού​

• Μα ακόμη συνεχίζεται?

Εγώ από τη μέρα που Ποιοοοοοοοοοοοος με καταράστηκεεεεεεεεεεεεεε

είδα 1
  • ..." 'Ελα αυγό στο τόπο σου"

@themakos66 αδικία ρε συ! Ώστε έτσι...μείον 12 αυγά????
    "Σιγά τ'αυγά", πες του Admin μωρέ, που σου έβγαλε και κόκκινη κάρτα...Τρομάρα του! Κόκκινο πασχαλινό αυγό έπρεπε να σου βγάλει... Τι φοβήθηκε δηλαδή, μη του πάρεις τη πρωτιά και μας "κάνεις το χρυσό αυγό"? Αλλά, έτσι είναι φίλε μου ..."αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες", πες του χαιρετίσματα.
    Ωστ'έτσι σου είπε η αφεντιά του δηλαδή, ότι και καλά έβγαζε πρόβλημα στο πιστοποιητικό ασφαλείας? Χα... "Σιγά τ'αυγά" ρε παλληκάρι, πες του... Δεν ξέρεις φίλε μου την Ιαπωνική παροιμία που λέει, "Δεν υπάρχει τετράγωνο αυγό, δεν υπάρχει ειλικρινής πουτάνα" (μην μου το σβήσετε αυτό, θα γίνει της ...Ιαπωνίας!). Δηλαδή ψέμματα σου έλεγε ρε συ για να σε προσπεράσει στο τελικό σύνολο και εσύ κάθεσαι και γελάς, "σαν να σου καθαρίζουμε αυγά!!"
    Έπρεπε όμως να του πεις, "Οπα ρε Admin, μη βάζεις όλα τ' αυγά σε ένα καλάθι... Εγώ είμαι καλό παιδί κ.λ.π.", αλλά σε καταλαβαίνω φίλε μου... είσαι σε δύσκολη θέση. Κάνεις τα στραβά μάτια, όπως λέει και η παροιμία, "Για τον γαμπρό κάνει και ο κόκορας αυγό"...
    Πάω τώρα, επειδή έχουμε και δουλειές εδώ στο φόρουμ.... Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και εκείνα τα "στρουμφάκια" που κυκλοφορούν εδώ μέσα, "που δεν βγήκαν ακόμα απ'το αυγό τους" και διαμαρτύρονται ότι έχουνε λέει, "χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια" με τους οδηγούς μας, που τους έχουμε κάνει, λέει, "ομελέτα"...! Τι να τους πεις τώρα? ...'Ελα αυγό στο τόπο σου (Όοπς... κάτι μπέρδεψα εδώ! Αυτό είναι από άλλο "έργο")
    Καλά, μου λέω καμιά φορά, όταν μονολογώ... τι τα θες τώρα αυτά ρε, "κάτσε στ'αυγά σου" και "κάνε τη κότα", αφού εδώ η άλλη (την λένε και @koko ...τυχαίο???) παίρνει, λέει, πρωτιά λόγω στήθους. Δηλαδή φίλε μου," Έκλεψε τ' αυγό, θα κλέψει και την κότα" (τη πρωτιά!) ...έ, όχι ρε πούστη μου, και θα την έχουμε να "κακαρίζει" όλη βδομάδα και όπως λέει και η γιαγιά μου "γέννησε η κότα το αυγό, το άκουσε όλη η γειτονιά"
    'Έλεος πια με εσάς εδώ μέσα... ψυχοπλακώθηκα... και με έπιασαν τα υπαρξιακά μου και το φιλοσοφικά μου...Πάω τώρα να κάτσω στη γωνιά μου και ν'αναλογιστώ, "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?"

Υ.Γ. Φανταστικοί, Admin, Θέμη και Κοκώνα... η φώτο, από κάτω, αφιερωμένη σε σας! ...Σλούρπ!

• Εκτός απο το like πρει να βάλει και το καραlike ...[procontra][/procontra]
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Αδικείσαι!... Δεν εχω λόγια!... :hail:

(F.Y.I. Το τετράγωνο αυγο το βρήκα, ψάξε τωρα να βρεις κ την ειλικρινή "τάνα" :lol: )
    Images
    • image.jpeg

104,75 kB, 989×800, viewed 113 times
    • image.jpeg

54,58 kB, 400×400, viewed 137 times
  • Ο/H koko έγραψε:

Αδικείσαι!... Δεν εχω λόγια!... :hail:

(F.Y.I. Το τετράγωνο αυγο το βρήκα, ψάξε τωρα να βρεις κ την ειλικρινή "τάνα" :lol: )
    Χαχαχα! Τετράγωνο αυγό! Μα που το βρήκες αυτό?

Μη με βάζεις να ψάχνω τέτοια πράγματα...η Γιαπωνέζοι το λένε, όχι εγώ!
    Μόνο από σούσι ξέρω εγώ... :)
  • @caeser ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!

@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews; :)
    “The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
  • Διαφήμιση
  • Ο/H anorman08 έγραψε:

@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews;
    Πλάκα-πλάκα, ένα πιάτο με ξωτικά χρώματα και σχήματα από σούσι θα ήταν όμορφο background για φωτογράφιση...
    Τ'ακούς @Sam... Πάρε το ποδήλατο και έλα στην Απόλλωνος... έχει κάποια σούσι bars εκεί... (εσύ βάζεις το σούσι και εγώ τις συσκευές και τη φωτογραφική μηχανή!) :D
  • Ο/H caeser έγραψε:

Πλάκα-πλάκα, ένα πιάτο με ξωτικά χρώματα και σχήματα από σούσι θα ήταν όμορφο background για φωτογράφιση...Τ'ακούς @Sam... Πάρε το ποδήλατο και έλα στην Απόλλωνος... έχει κάποια σούσι bars εκεί... (εσύ βάζεις το σούσι και εγώ τις συσκευές και τη φωτογραφική μηχανή!) :D
    Χαχαχα εννοείται , αλλα θα προτιμούσα καμία ποικιλία ,θα έδινε πιο πολύ ''βάθος'' στις φωτογραφίες!!! :phatgrin: lol
  • επειδή στέρεψαν τα αυγά εδώ πήγα και βρήκα αρκετά από αλλού,και τρώω δέκα στην καθισιά μου για πλάκα.

αυγουλάκια από ορτύκια.
    Φωτογραφία απο redmi 3
  • Ο/H anorman08 έγραψε:

@koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews; :)
    Χμ... Εγω τον φαντάζομαι αλλιως!
    Με μια αγκαλιά κινεζικα τηλέφωνα (στα οποία θα εχει εγκαταστήσει κανένα "ορός της αλήθειας" app), να κατηφορίζει προς συγγρου μεριά! :lol:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H koko έγραψε:

Ο/H anorman08 έγραψε:

Χμ... Εγω τον φαντάζομαι αλλιως!Με μια αγκαλιά κινεζικα τηλέφωνα (στα οποία θα εχει εγκαταστήσει κανένα "ορός της αλήθειας" app), να κατηφορίζει προς συγγρου μεριά! :lol:

Ε...όχι ότι τη ψώνισα (πολύ), αλλά δεν είναι και άσχημα να γίνεσαι η φαντασίωση του @anorman08 και της @koko... χαχαχα!