[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
Γειά σας παιδια το βγάζει σε ενα φιλαρακι στο mi3w και δεν μπορει να απενεργοποιηθει
-
δεν ξερω αν ειναι θεμα μπαταριας η ρομ.αλλα τελος παντων.εκει που επαιζε ενα παιχνιδι μου βγαζει ειδοποιηση να το φορτισω και οτι εχω 9% μπαταρια το κλεινω λοιπον γιατι δεν ειχα μαζι μου φορτιστη και στο καπακι το ανοιγω για να δειξω σε ενα φιλο μου κατι.και βλεπω και λεει 35% μπαταρια!
-
δεν ξερω τι λετε παιδια με την νεα ρομ οσο αφορα για την μπαταρια,αλλα ειλικρινα επειδη δεν ξερω ειχε καιρο το ρυζακι να παρει ρομ μιας που ειχε σταματησει η υποστηριξη και τωρα ξαναρχισε,το ρυζακι αναστηθηκε κυριολεκτικα παιδια και η μπαταρια μια χαρα κραταει παρα πολυ σε σχεση με την πολυκαιρισμενη ρομ τοσο καιρο που εφευγε το τελευταιο καιρο σαν νερο.
μπραβο παιδια αναστηθηκε το κινητο μου ξανα να ειστε καλα. -
Από συσκευή σε συσκευή μπορεί να υπάρχει διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας όπως και σε άλλα πράγματα
-
MIUI 7 China Developer ROM 6.4.14 Update Highlights
Messaging
New - Added card design for notification & service messages
MIUI 7 China Developer ROM 6.4.14 Full Changelog
System
Optimization - Improved algorithms for Silent and DND modes to be used at the same time. (04-13)
Fix - Storage leaks lead to performance problems (04-08)
Messaging
New - Added card design for notification & service messages (04-12)
MI Wallet
Optimization - Improved the display of available payment methods during checkout. (04-13)
Optimization - Mi Wallet start page opened by default. (04-13)
Optimization - Manual updates for credit card cash backs. (04-13)
Optimization - Improved display for the payment page which appears after scanning a QR code. (04-13)
Fix - Fixed the issue with recurring notifications after a successful credit card cash back. (04-13)
Fix - Fixed account error which appeared after resetting the password in some cases. (04-13)
Fix - The app crashed after an unsupported credit card was added in the English version. (04-13)
Fix - Checkouts were unsuccessful in some cases. (04-13)Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Γειά σας
Ήθελα να ρωτήσω, έχετε μήπως θέμα με την απόκριση στην αυτόματη φωτεινότητα; Μου αργεί αρκετά να ανταποκριθεί σε αλλαγη φωτεινοτητας. Επίσης, η μπαταρία και σε εμένα πέφτει πολύ γρήγορα. -
-
Καλημέρα σε όλους,
Έχω ένα ερώτημα. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω άλλαξε η προεπιλογή για τον λογαριασμό που αποθηκεύονται οι επαφές και πλέον αποθήκευα στο mi account και όχι στο gmail. Λόγω αυτού έχουν περαστεί κάποιες επαφές στο miaccount και προφανώς δεν τις έχω στο gmail για χρήση σε άλλες συσκευές.
Οπότε:
1. από που ορίζεται η προεπιλογή σε ποιον λογαριασμό να αποθηκεύουμε τις επαφές;
2. υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπο για να εντοπίσω αυτές τις πρόσφατες επαφές που αποθήκευσα στο miaccount και να τις περάσω στο gmail? (ώστε να αποφύγω να κάνω sync όλες τις 2000 επαφές)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Καλημέρα! Μόλις είχα το πρώτο random reboot μετά από 3 βδομάδες που τότε είχα πιο συχνά..
το θεωρω πολυ σοβαρο προβλημα ελπιζω να λυθει. (mi4 lte) -
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@prekasg είχα 3 βδομάδες να μου κάνει reboot νόμιζα λύθηκε το πρόβλημα αλλά να που σήμερα ήρθε ένα.. Το θέμα είναι ότι γίνεται τυχαία και χάνω κλήσεις στη δουλειά και δε μπορείς να το καταλάβεις αν δε πιάσεις το κινητό στα χέρια σου..
πλεον εβγαλα το pin απο την sim ωστε οταν κανει reboot να ανοιγει κατευθειαν για να μη χανω τις κλησεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα