τώρα ειναι σε fastboot ... τσεκάρω τν διαχείριση και μου βγάζει αυτό ...
β) πρόβλημα που διαπίστωσα πριν οταν δεν ηταν σε fastboot .. μπορεσα και εκανα copy past sto κινητο .. το zip της ελληνικης rom.. και το ζιπ twrp ... αλλα δεν με αφηνει να κανω copy paste to .zip της beta ..!!!???
τελικά μετά απο την σωστή μαλλον αναγνώριση στην διαχείριση με τον driver ...ΞΑΝΑ κατέβασα παλι την Ελληνικη ΡΟΜ
xiaomi-miui-hellas-6.0_gemini_V8_XTRVbeta1-6.11.10 και πέρασε και αυτή μέσα στο κινητό ..!!!!! που πριν ειχε μουλαρώσει .. και δεν έμπαινε με τίποτα στο copy paste..!!
a) τώρα πως μπορώ να φτιάξω και το TWRP mic ???
b) αν ξανα φλασαρω με κάποιον τρόπο την XTRVbeta1-6.11.10 θα φτιαξει μονο του ???
c) μπορώ να φλασαρω την stable ελληνικη απο πανω απο την Βετα ??
θέλω να κάνω καθαρή νεα εγκατάσταση μπας και με τους driver πριν κάτι δεν πήγε καλά ... μου έλεγε οτι είχα 1,6g από τα 3g πριν!
εχω ξεκλειδώσει το bootloader
Βάλτα σε μία σειρά στο μυαλό σου....
Ανάθεμα αν κατάλαβα κάτι..
Μου λες τώρα είμαι σε fastboot και μου δείχνεις adb ...
Προσπαθείς να βάλεις την ρομ στο κινητό....
Λοιπον... μπες σε fastboot και κάνε flash το twrp από την αρχή....
fastboot flash recovery recovery.img--το δεύτερο recovery είναι το όνομα που έχεις δώσει στο αρχειο twrp.
και εκεί που τα είχα καταφέρει... με το ΤWRP By mic (πορτοκαλί)... πέρασα την gemini_V8_XTRVbeta1-6.11.10
και επέστρεψε πάλι στο μπλε ΤWRP ..!!!!????
EINAI φυσιολογικό αυτό ?
@xflouris το έχω πάθει και γω αυτό, η λύση που μου πρότειναν και δούλεψε σ εμένα είναι , περνάς με fastboot το twrp του mic (portokali) , αφού το εγκαταστήσεις και κάνεις reboot στο recovery , λογικά πλέον είσαι στο πορτοκάλι και αφού είσαι μέσα στο twrp κάνεις άλλη μια φορά reboot to recovery άλλη μια φορά. Reboot to recovery μεσα απο το recovery με λίγα λόγια. Από εκεί και μετά είσαι οκ.!
Edit : σαν το σενάριο από το inception μου φαίνεται τώρα που το διαβάζω