Μπορειτε να; μου πειτε αν ειναι το σωστο αυτο που εδωσε ο φιλος πιο πανω;
Dropbox - TWRP_Redmi4_Prada.zip
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Thracia έγραψε:
Δοκίμασε το.Ο/H johnjor έγραψε:
Μπορειτε να; μου πειτε αν ειναι το σωστο αυτο που εδωσε ο φιλος πιο πανω;
Για εξηγησε μας τι επαθες για να το ξερουμε;Δεν ειναι αυτο δηλαδη μεσα στην Ρομ (γιατι το prada δεν το εχει)ή δεν δουλευει;Εγω παντως ευχαριστω τους @spirosmeg και @Thracia για την βοηθεια.Κομπλε παιδια το twrp που μου δωσατε και με παροτρυνατε να δοκιμασω.Ολα καλα............Καλες ΓιορτεςΟ/H makis1024 έγραψε:
Στο Markw @Thracia χθες ήταν twrp. img θυμάσαι; εγώ όλο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες. Το twrp είναι όμως το cofface και όχι το twrp By mic. Υπομονή παιδιά να βγάλει ο Michael γιατι χθες έφαγα τον γαΐδαρο από το μηδέν δηλαδή από Multιlanguage Unofficial και εάν δεν ήταν ο Θανάσης την ουρά δεν θα την ξετέλευα.
Αχ αυτό το fastboot Reboot flash recovery twrp.img.
Δεν μας ειπες ομως ,εχει μεσα το twrp.img κανονικα και ειναι ενταξει;Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν έμπενε σε twrp μέσω cmd από adb, με βοήθησε να το βάλω σε twrp μέσο shift και δεξί κλίκ εκτέλεση γραμμής εντολών εδώ ο @Thracia που το είχε αρπάξει από τον @geoanto555 . Στην συνέχεια παρόλο που έγιναν τα απαραίτητα wipes fr και τα λοιπά στραβόκατσε η ρομ, με τα unfortunately Google play Store services και τις αναφορές, δεν έμπαινε σε mtp και η αγωνία μου να κορυφώνεται σε επόμενο fr για να περαστεί μια προηγούμενη ρομ δεν μπήκε σε recovery mode λόγω bug στο reboot to recovery mode και ανοίγοντας δεν ξαναπετούσε τα κουλά με Google play services unfortunately stoped. Και έστρωσε δηλαδή, μάλλον στο πρώτο fr δεν έπιασε σωστά και έμειναν υπολείμματα από την προηγούμενη κινέζικη developer. Eεεε; Θανάση;
Στη ρομ του Markw υπάρχει κανονικά το twrp !Ο/H johnjor έγραψε:
Δεν μας ειπες ομως ,εχει μεσα το twrp.img κανονικα και ειναι ενταξει;
Φιλε Χρηστο λογο φορτου εργασιας δεν εχω φτιαξει twrp by mic για καποιες νεες συσκευες (εκτος απο το mi5 που εβγαλα twrp για nougat rom),μολις χαλαρωσω λιγο -συντομα πιστευω -θα συνεχίσω και με τις υπολοιπες συσκευες.Ο/H pechr έγραψε:
Χρονια πολλά παιδιά!!
Ο Μιχάλης δεν έχει "παντρευτει" την δημιουργία των twrp ούτε το τοπικ αυτό..
Καιρός να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι της δημιουργίας η τροποποίησης των twrp..
Αν ήταν να εβγαζε θα το είχε πει...
Το ότι δεν απαντάει η δεν ασχολείται αυτό το διάστημα με προδιαθετει να σκεφτώ ότι δεν θα βγάλει σύντομα..
Εμείς τον ευχαριστούμε για την δουλειά που έχει αφήσει στο φόρουμ όλο αυτό το διάστημα και αναμένουμε νέα του..
@michaelείσαι αρχηγοπουλο !!