Ναι για όλα μιλάω
Η φωτογραφική 1000 χωρίς φακούς, τσέντες, τριπόδια, φώτα κλπ είναι αρκετά σεβαστή
Η φωτογραφική 1000 χωρίς φακούς, τσέντες, τριπόδια, φώτα κλπ είναι αρκετά σεβαστή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H TDMI έγραψε:
Καλημερα την βοηθεια σας.Μεχχρι χτες κατοχοσ p8 lite.Θέλω να αγοράσω το REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR που το εχει βγαλει σε προσφορα.απλα διαβασα ολοι γραφανε αρνητικα γιατην καμερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη απο το p8 lite?Τόσο προβλημα στο σκοτάδι?Ευχαριστω!
Σε γενικεσ γραμμες πολυ καλυτερο?Ο/H raniiti έγραψε:
Καλύτερη είναι,και εγώ προχτές πήγα από το p8lite στο rn3 proΟ/H TDMI έγραψε:
Καλημερα την βοηθεια σας.Μεχχρι χτες κατοχοσ p8 lite.Θέλω να αγοράσω το REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR που το εχει βγαλει σε προσφορα.απλα διαβασα ολοι γραφανε αρνητικα γιατην καμερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη απο το p8 lite?Τόσο προβλημα στο σκοτάδι?Ευχαριστω!
Πιο πολυ με ενδιαφερει η φωτο το βραδυ και οχι το βιντεο,αν ειναι ιδια με το p8 μου κανειΟ/H Antretng έγραψε:
Στο βιντεο δεν μιλησα για χαμηλο φωτισμο αλλα ακομα και απο μετριο. Πχ στο δωματιο σου νυχτα με αναμμενο το φως θα χεις χαμηλα καρε. Ρωτα και το @pavlidisc που μας τον εφαγε η samsung![]()
Φωτογραφια ναι πανω κατω ιδια ειναι. Ειχε η κοπελα μου ενα p8 lite και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ κοντα. Βεβαια το p8 lite επιτρεπει long exposure 8 δευτερολεπτα ενω το rn3pro μονο 0.6. Αν επαιζες με τετοιες ρυθμισεις να το χεις υποψιν. Αλλιως αν θες καλυτερη φωτογραφια τη νυχτα τσεκαρε και το redmi note 4.
Το lite εχει αδερφε.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μείνε με το P8 γιατί η απογοήτευση που θα φας από το RN3 δεν περιγράφεται με λόγια. Εγώ δει πολύ αξιόλογες χαμηλού φωτισμού από P8.
Την ημέρα δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά. Σε μέτρια χαμηλό φωτισμό (τόσο μέτρια που ούτε χαμηλό δεν τον λες) το rn3 είναι πολύ κακό. Και το μόνο 0,6 της έκθεσης δεν σε αφήνει να παίξεις με το manual.
Εγώ το έχω πει και το λέω πάλι. Όποιος έχει εστω και ελάχιστες απαιτήσεις από φώτο και βίντεο...μακριά από RN3. Είναι τραγικό ειδικά στο video.
Αυτά.
from my S7