το οτι θα αλλαξει παλι το recovery με το lollipop δεν μας νοιαζει αυτη τη φορα; θα το ανοιξει κανονικα λες το backup του κιτ κατ;Ο/H Thracia έγραψε:
@jimarios Θα πας Ρυθμισεις-Προσθετες Ρυθμισεις-Αντιγραφα και Επαναφορά-Τοπικα αντιγραφα-Δημιουργια αντιγραφου.Θα αποθηκευτή στο φακελο miui.Μετα οπως σου ειπα πιο πανω![]()
Θα περασεις το Backup στο pc θα κανεις κανονικα install την lollipop με factory reset και όταν ανοιξει το κινιτο θα επαναφερεις το backup από την ιδια διαδρομή
[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H jimarios έγραψε:
το οτι θα αλλαξει παλι το recovery με το lollipop δεν μας νοιαζει αυτη τη φορα;
Δοκίμασε το, νομίζω είναι οκ. Αν δεν είναι απλά πας πίσω πάλι όπως και πριν.
Αλλά και Lollipop να βάλεις, αφού η διαδικασία να επιστρέψεις είναι 10 λεπτά όπως το έκανεςΠοιο είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα
-
-
Με το Mipad2 τι γίνεται και είμαστε ακόμα σε αναμονή;
-
τελεια
-
-
Ο/H larrydura έγραψε:
Πέρασα το πρωί την ρομ, πολύ καλή αλλά το battery drain εφιάλτης.. Πριν βγάλω συμπεράσματα σκέφτηκα να ξαναπερασω την ρομ και να κάνω factory reset, για ένα fresh start ..
Μετά από αυτό.. Ή μπαταρία μέσα σε 1 ώρα , 19 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα δεν είχε χασει ούτε 1%!! Αν θέλετε βάζω και σκρινσοτ .. Έτρεξα και το antutu και έβγαλε 52.000 ( πριν μου έβγαζε 48.000)
Εξαιρετικη δουλειά.. Μπράβο.. Τώρα με τις μεταφράσεις δεν ξέρω τι γίνεται το χω πάντα στα αγγλικά γιατί με βολευει..
Για όσους δεν δείχνει συσκευή.. Είμαι από redmi note 2
Φίλε βλέπω το ίδιο θέμα με το δικό μου, λες αυτή να είναι η λύση;
Δηλαδή, μπήκες στο recovery ξανά, έκανες factory reset και απευθείας πέρασες ξανά την 6.4.21 Dev από πάνω και έστρωσε;; Δεν χάνεις τα πάντα με το factory reset ;;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Δεν χάνεις τα πάντα με το factory reset ;;
Αυτό είναι το σπαστικό της υπόθεσης.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Στο Αntutu όμως έπεσε από 68700 στα 48700.ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
-
@topmar
κοιτα.. εγω καθε φορα οταν βαζω νεα ρομ παντα κανω factory data reset
απο εφαρμογες μονο facebook Και messenger αντε και κανα παιχνιδι να χω..
πριν κανω το factory data reset ..αν εχω καποιο παιχνιδι απλα περναω τα data στην sd για να μην χασω το savegame
τωρα απο θεμα φωτογραφιες και μουσικης κτλ, αν τα χεις στην καρτα sd δεν σβηνετε τιποτα..
εγω εκανα factory data reset, περασα την ρομ, ξανα εκανα factory data reset ( δεν ξερω αν χριαζοταν αλλα το κανα που το κανα ας τα επιανε ολα)
και μετα wipe cache /davlik (και για αυτα δεν ξερω αν χριαζοταν μιας και ειναι στις επιλογες του factory reset ) τωρα το τηλεφωνο πεταει.. εβαλα και θεματακι Android N απο το store και μου βγαζει και νεο Boot animation οταν το ανοιγω της google..
Edit : να προσθεσω οτι δεν εκανα factory reset Οταν εβαλα για πρωτη φορα την νεα ρομ γιατι ειχα ενα παιχνιδι που επαιζα ( το The Room 3 ) αν το ξερετε.. και βαριομουν να κανω το κολπακι με το data του και σκεφτηκα να μην κανω.. αλλα μετα οταν ειδα το θεματακι της μπαταριας αναγκαστικα εκανα factory reset για να δοκιμασω την ρομ -
ΚΑλημερα το μονο που εχω παρατηρησει ειναι το ακουστικο κατεβαινει η ενταση μολις παρω τηλεφωνο ασχετα αν την σεικωσω στο τερμα αυτη κατεβαινει παλι σχεδον στο αθορυβο δηλαδη δεν ακους τιποτα
σε redmi note 3g
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα