Καλημέρα φίλοι. Μία ερωτηση γιατί σκέφτομαι να κάνω κι εγώ τη διαδικασία. Αν για κακη μου τύχη αποτύχει ο οδηγός και brikarei η συσκευή τι γίνεται μετά
Αν ακολουθήσεις τους οδηγούς κατά γράμμα δεν θα γίνει κάτι τρομερό και φοβερό. Αλλά ακόμα και να προκύψει κάτι είμαστε εδώ να το αντιμετωπίσουμε μαζί σου..
Οι τελευταίοι Drivers που πρέπει να κατεβάσεις είναι οι adb universal drivers από εδώ για να αναγνωρίζεται σίγουρα το κινητό και το τρέχεις ως διαχειριστής (run as administrator)
Καλησπέρα,
το περιμένω με Official Developer ROM. Για να πάω σε Global Stable πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό ή υπάρχει κάτι πιο σύντομο (λόγω του ότι είναι ήδη official);
Αυτός βασικά είναι ο σίγουρος τρόπος! Μπορείς να δοκιμάσεις μέσω miui updater αλλά δεν νομίζω να περαστεί!!
βασικά αφού θα παραλάβεις με official dev ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ξεκλειδώσεις (πλέον σε 1.5 μέρα έχεις το οκ) και να περάσεις μέσω fastboot όποια official θες!
Καλό είναι στον υπολογιστή να χρησιμοποιούμε download manager, ειδικά όταν κατεβάζουμε μεγάλα αρχεία, εξασφαλίζοντας τόσο την ταχύτητα, τη συνέχιση σε περίπτωση διακοπής, όσο και την εγκυρότητα του αρχείου λήψης.
ευχαριστω για τον οδηγο σου πολυ καλος και κατανοητος,μολις εκανα την διαδικασια σε δυο pro περασα την dev τωρα περιμενω unlock για να περασω την ελληνικη,και παλι ευχαριστω