[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Είναι ποιο αναλυτικό, δείχνει ποιο πολλά πράγματα. Ο καθαρισμός ποτέ δεν έκανε κακό, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις
-
-
Καλησπέρα παιδιά
Έχω πάρει ένα Redmi Note 3 pro και μου έχει έρθει με τα εξής
Θέλω τώρα να περάσω την ελληνικη stable.Καταρχάς ποια έκδοση περνάω γτ άκουσα κάτι για προβλήματα με κάποια.
Επίσης τώρα απλά βάζω το zip μέσα και πάω στο Update και γίνεται ή πρέπει να κάνω την διαδικασία με τον bootloader, είχα κάνει άιτηση και πήρα sms ξεκλειδώματος, και μετά να περάσω ΤWRP και από να flashαρω?
Επίσης έχω ένα Redmi note 2 ελληνική stable 7.0.6.Για να πάω στην τελευταία πρέπει να κάνω διαδοχικά ολα τα ενδιάμεσα η μπορώ να βάλω την τελευταία και update κατευθείαν? -
@heleuthe,
Redmi note 3: μάλλον έχεις official global rom, αν δεν έχει σαν επιλογή την ελληνική στις γλώσσες για τα μενού είναι σίγουρα official. Για να βάλεις την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις, αν και είναι αρκετά σπάνιο να ξεκλειδώσεις με global μπορείς να δοκιμάσεις, αν δεν τότε αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις πρώτα official china developer ---> unlock ---> twrp ---> ελληνική
Redmi Note 2: Μπορείς να πας και απευθείας με factory reset μέσα από το twrp. -
Ήρθε τις προάλλες το Redmi 3 της αδερφής. Μετά από ξεκλείδωμα bootloader πέρασα την τελευταία 7.3 GTV. Το κινητό έχει από τα χειρότερα battery drain που έχω δει.
Το CPU total του Android app είναι ίσο με το Battery time του κινητού, επομένως ο επεξεργαστής καίει συνεχώς ακόμα και με κλειδωμένη την συσκευή. Έκανα Wipe Dalvik και Cache και συνεχίζει ακάθεκτο. Ξέρουμε τι το προκαλεί η πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM;Nice to mitu!
-
Ο/H jerry007 έγραψε:
Το CPU total του Android app είναι ίσο με το Battery time του κινητού, επομένως ο επεξεργαστής καίει συνεχώς ακόμα και με κλειδωμένη την συσκευή.
Αυτό που αλλάζει είναι η συχνότητα που τρέχει..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
Ο/H sifamix έγραψε:
Εχω να δηλωσω οτι μετα απο wipe cache and davlik η μπαταρία συνηλθε κ ειναι ολα όπως πριν δε ξερω τι ειχε παιχτεί παντως τωρα κραταει οσο κ πριν.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με τον λογαριασμό Google συνεχίζει το πρόβλημα.Δεν συγχρονίζεται.
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Με τον λογαριασμό Google συνεχίζει το πρόβλημα.Δεν συγχρονίζεται.
Πάνω σε αυτό να αναφέρω πως κι εγώ έχω θέμα με τους συγχρονισμούς του Google Account και ειδικά με τα mails. Έχω βάλει δυο διαφορετικά gmail στο official gmail app και ειδικά το δεύτερο μου παραδίδει τα mails με κανένα 6ωρο καθυστέρηση.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk"Ρώτα και θα φανείς ανόητος για πέντε λεπτά. Απέφυγε να ρωτήσεις και θα παραμείνεις ανόητος για πάντα."
-[Κινέζικο ρητό]-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0