Snapdragon το ένα mtk το άλλο δεν συγκρίνεις άμεσα χρονισμούς αλλά antutu 52000 έναντι 35000;;;Ο/H Aldo H. έγραψε:
και κλειδωμενο να ειναι με 1 request στην Xiaomi μετα το ξεκλειδωνεις νομιζω... καρτες 1 χρησιμοποιω και θα μου αρεσε να παιρνει SD, οθονη δεν με πειραζει, και ΝΑΙ και εγω για redmi note 2 θα πηγενα αλλα με φοβιζει η μπαταρια του...Ο/H makis1024 έγραψε:
Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό, σε ενδιαφέρει οθόνη 5 ή 5.5 ιντσών; δίκαρτο σύν κάρτα sd ή μονόκαρτο και sd ή δίκαρτο χωρίς sd;Κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο;Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2.Ο/H Aldo H. έγραψε:
Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Aldo H. έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Aldo H. έγραψε:
μου φενεται μικρη για να χειριζεται 8core mtk, και την 5'5 FHD οθονη... γι'αυτο ελεγα redmi 3, μου εχει ψιλολυψει η αυτονομια της μπαταριας, Nα απαντανε τωρα οι υποστηρικτες του Redmi note 2, τι γινεται, την βγαζει την μερα, με ανανεωμενες ROM κλπ?
:p
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δηλαδή προτιμάς το 2 από την εξέλιξη του, το 3 ????
Σοβαρά?
@Aldo H. πρόσεξε λίγο τα quotes -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δηλαδή προτιμάς το 2 από την εξέλιξη του, το 3 ????
Σοβαρά?
@Aldo H. πρόσεξε λίγο τα quotes
-
Μήνυμα όπως το 122 βαρυφορτώνει τον σέρβερ
Μπορείς πολύ απλά ή να πάρεις το τελευταίο κομμάτι που απευθύνεσαι, ή να απαντήσεις από κάτω όπως εγώ τώρα, ή να βάλεις παπάκι και όνομα @mixaliscy και να του πεις ότι θες
Δεν υπάρχει λόγος για κουραστικά και βαρετά για την ιστοσελίδα μεγάλα quotes -
Καλησπέρα στην παρεα...
Ο Yeso 521 από το ισπανικό warehouse στέλνει Ελλαδα ? γιατι κάπου στην ιστοσελίδα του μου φαίνεται πως είδα οτι μονο Ισπανία και Πορτογαλία εξυπηρετεί . -
@mixaliscy ναι, fingerprint και να το είχα δεν θα το δούλευα, πίσω καπάκι δεν με ενδιαφέρει διότι το έχω καλημένο σε πίσω θήκη. Μη αποσπόμενη μπαταρία είναι μεγάλο μείων, δες λίγο τον κινέζο στο youtube πως του την βγάζει.
Για μένα δεν είναι μια εξέλιξη αλλά μια διαφορετική έκδοση του 2. Για εξέληξη του λύπουν αρκετά κατά την άποψή μου.
Και δεν είναι εξέλιξη να μην παίρνει κάρτα sd μάλον πισωγύρισμα. Για να μην παρεξηγηθώ redmi note 2 vs redmi note 3 όχι το pro. -
Ο/H Aldo H. έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Aldo H. έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Aldo H. έγραψε:
μου φενεται μικρη για να χειριζεται 8core mtk, και την 5'5 FHD οθονη... γι'αυτο ελεγα redmi 3, μου εχει ψιλολυψει η αυτονομια της μπαταριας, Nα απαντανε τωρα οι υποστηρικτες του Redmi note 2, τι γινεται, την βγαζει την μερα, με ανανεωμενες ROM κλπ?
οσο για τη μπαταρια του note 2 με τηλεφωνα kai internet που δεν σταματανε απο τις 9 το πρωί μεχρι τις 12 το βράδυ μου κραταει αφορτιστο 2,5 με 3 μερες, με το wifi ανοιχτο συνεχεια και κινούμενος. -
Υποστηρίζει περισσότερες μπάντες 2g, 3g, 4g δίκτυα για το σήμα
Sd από 32 δέχεται 128
Αντί 2 Gb Ram έχει 3
Από 13mp έχει 16
Η 2η του κάμερα από 720p πήγε 1080p
Το Bluetooth αναβαθμίστηκε
Έχει προστεθεί το fingerprint και το recording στο ράδιο
Η μπαταρία είναι πιο μεγάλη
Αλλά και κάτι άλλα μικρά μικρά που δεν είναι άξια αναφοράς
Είναι αναβάθμιση νομίζω... Εγώ που το βλέπω δεν συγκρίνεται με το note 2 που έχει φίλος μου -
Νομίζω ότι ο @mixaliscy θα είναι κάπως έτσι
τώρα.
Edit : Ουπς , με πρόλαβε και post-αρε. Το σχόλιό μου ήταν για τις παραθέσεις. -
Όχι ρε εσύ @mixaliscy αυτά τα δύο λέω όχι το pro.
Xiaomi Redmi Note 3 (MediaTek) vs. Xiaomi Redmi Note 2 - GSMArena.com
Διάβασε καλά το μήνυμα 128.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα