Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @Xstos αν και η εξηγηση σου ακούγεται πειστική να σου αναφερω το εξής: Τα πακέτα για Θεσ/νίκη θα πρέπει να αποδεσμεύονται άμεσα μια και περνάνε τελωνείο στην Θεσ/νίκη ... αλλά κάτι τέτοιο δεν φαινεται να γινεται ... Μάλλον είναι συνδυασμός "κολλημάτων" και μέσα σε αυτά και η

Ο/H Xstos έγραψε:

γνωστή χειρονομία, με τη γροθιά κλειστή......
      Σωστόςςςςς!!!! :thumbup:
    • Όχι, δεν μου φαίνεται πειστική, για 100 διαφορετικούς λόγους,
      μου φαίνεται όμως λογική, γιατί το "τάκα-τάκα" μπορεί να συμβεί απολύτως οπουδήποτε,σε οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας, στο Ελλάντα, κάλλιστα και στους Φαρισαίους....

Εν πάση περιπτώση, το ανέφερα για να μπει κι αυτή η παράμετρος, μιας και το μόνο που μπορούμε προς το παρόν να κάνουμε είναι να ρίχνουμε πασιέτζες....
    • Με SP τα δικά μου ήρθαν τα 2 από τα 3 σε 25 ημέρες μέσα στο Πάσχα μας. Μάλλον βιάζονταν να φύγουν διακοπές οι δικοί μας και τα έδιωξαν γρήγορα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εγώ παράγγειλα το κινητό από Vickmall στις 13 Απριλίου, από τότε παράγγειλα από E-bay διάφορα αξεσουάρ , τα οποία έχουν έρθει ήδη από Κίνα και Χονγκ Κονγκ (ακόμα και αν τα παράγγειλα μία βδομάδα αργότερα). Σήμερα μου ήρθε το τελευταίο πακέτο με SG post που παράγγειλα στις 14 Απριλίου (άλλα που είχα παραγγείλει αργότερα ήρθαν νωρίτερα- ένα σε 2 εβδομάδες). Το tracking ακόμα δεν έχει αλλάξει για το κινητό μου παραμένει από 22 Απριλίου Ελλάδα αλλά τα ΕΛΤΑ δεν ξέρουν τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κινητό θα δω Ιούνιο αφού... το ξαναπαραγγείλω.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Και τελωνείο να μπήκαν υπάρχουν δέματα που βρίσκονται εκεί 45+ μέρες. Επίσης σε περιπτώσεις όπως η δική μου που είναι πράγματα μικρής αξίας γιατί έχει κολλήσει εκεί και δεν προχωράει;
      Πιο πιθανό ακούγεται νομίζω το σενάριο ότι ξεχαστηκαν σε κάποιο αεροδρόμιο και η ημερομηνία άφιξης είναι πλασματικη.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Καλησπερα σε ολους! Το ξερω θα με κραξετε και θα εχετε δικιο αλλο το redmi note 3 pro που περιμενω απο vickmall ηδη δειχνει οτι ειναι απο 9/5 Ελλαδα αλλα στα Ελτα εχει μεινει στην αναχωρηση απο Σιγκαπουρη.Ειναι λιγες οι μερες το ξερω αλλα ειμαι καμμενος γιατι απο το ιδιο καταστημα δεν ηρθε ποτε ενα meizu m2 note (εχει μεινει στην αφιξη 31/3).Εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι παιζει με την singapore ,τουλαχιστον στα mail που ανταλλαξα με το vickmall αφησαν να εννοηθει οτι το meizu εντελει μπορει να μην εφτασε ποτε Ελλαδα αφου η ιδια η sing ειπε οτι δεν ξερει σε ποιο σημειο της διαδρομης εχει κολλησει (με απλα Ελληνικα εμεις σου γραφουμε στο track οτι εφτασε αλλα μην το παιρνεις της μετρητης)
      Τελος μια ερωτηση , πως καταληξατε στο γεγονος οτι τα δεματα δεν σκαναρονται χρονολογικα στο Ελληνικο αεροδρομιο? Διαβαζω πολλους που γραφουν οτι ανοιγουν τους σακους με τυχαια σειρα,μπορει η παραγγελια που εκανες ενα μηνα μετα να σκαναριστει πρωτη κτλ... Εχετε προσωπικη εμπειρια? Εννοω καποιον γνωστο που δουλευει εκει η ακομα μηπως εχει περασει καποιος απο τετοια εργασιακη θεση η απλα ειναι μια ευκολη εξηγηση (του τυπου εδω ειναι Ελλαδα ) ενω την ευθυνη μπορει να την εχουν οι μεταφορικες.Ρωταω με απολυτη ειλικρινια δεν αποτελει μομφη προς κανενα,απλα να ξερω αν απλα το διαβασαμε καπου και το αναπαραγουμε η εχει βαση.
    • Κάποιο θέμα έχει δημιουργηθεί με την άφιξη δεμάτων στο αεροδρόμιο από 24.03 περίπου έως και 2-4.04.2016 σε γενικές γραμμές.
      Στην ουσία κανείς μας δεν ξέρει σίγουρα τι έχει γίνει με όλα αυτά τα δέματα που έχουν κολλήσει τόσον καιρό.

Όσον αφορά την χρονολογική σειρά έχει συμβεί αρκετές φορές δέματα που έφτασαν πιο πριν να έχουν φύγει πιο μετά από άλλα δέματα και αυτό πάντα με βάση τις πληροφορίες που εμφανίζουν τα tracking number. Οι διαφορές συνήθως ήταν από 1 ημέρα έως και 3-4 μέρες.

ΤΑ ΕΛΤΑ να τα κοιτάς τελευταία, έχουν αρκετά αργή ενημέρωση. Έχεις πρόβλημα να μας δώσεις το tracking number να το δούμε ?
    • Διαφήμιση
    • @NasDriver
      Ελεγχω τα tr.numbers σε οτι site μπορεις να φανταστεις (aftership,17track,4px,singpost,Eλτα) .Τις πιο γρηγορες ενημερωσεις εχω προσεξει οτι τις εχει το trackchecker mobile.Ολα (εκτος των Ελτα που μας ενδιαφερει) γραφουν το ιδιο ,στο meizu αφιξη απο 31/3 και στο xiaomi αφιξη στις 9/5.
    • ΟΚ...ένας λογικός χρόνος αλλαγής της κατάστασης του δέματος που έχει φτάσει από 9/5 είναι από βδομάδα (συνήθως, καθαρά εμπειρικά) θέλει περίπου 7-8 μέρες

Για το δέμα με άφιξη από 31/3 είναι μέσα στην περίοδο που έχουν κολλήσει πολλά δέματα :(

Για το παλιό δέμα ξεκίνησα αυτή τη Δευτέρα διαδικασία dispute, φαντάσου μιλάμε για παραγγελία από 22/3. Ελπίζω να μην χρειαστεί και για το καινούριο γιατί δεν θα μπω σε διαδικασία αγοράς από Κίνα ξανά. Δυστυχώς οι τιμές στις ευρωπαϊκές αποθήκες είναι αρκετα μεγάλες και μετά μπαίνουν σε οικονομικά μεγέθη εγχωριων αγορών που με βάζουν σε διλλημα. Τέλος πάντων είναι νωρίς ακόμα για το xiaomi αλλά άμα καείς μια φορά κάθε μέρα σου φαίνεται αιώνας.
    • Καλησπέρα κύριοι. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ενα letv le 2 και είδα οτι το flosmall το έχει φθηνά.. Έχει παραγγείλει κανείς απο το συγκεκριμένο κατάστημα?
    • Διαφήμιση

Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment!

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk