Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
31/12 καλά είσαι ακόμα. Μέσα στο όριο. Σκέψου και τις διακοπές τόσο δικές μας όσο και δικές τους.
-
Αν ξέρετε... Αφού έχει φύγει με post.nl υπάρχει περίπτωση να σταματήσει τελωνείο και να ζητήσουν δασμούς?
-
Όλα είναι πιθανά. We only forward parcels we don't send them. Αυτό μου είπαν. Άρα φαίνονται όλα από Κίνα.
-
Μάλιστα...
-
Καλημέρα παιδιά. Να σημειώσω πως την Τρίτη παρέλαβα και εγώ ένα xiaomi Mi5 από το eglobalcentral. Είχα ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα και είπα να το δοκιμάσω. Τελικά, η συνολική εμπειρία ήταν αρκετά καλή (δεν χρειάστηκε βέβαια να επικοινωνήσω μαζί τους, ίσως για αυτό!
).
Μόνο ίσως πρόβλημα, πως ενώ είχαν το κινητό σε stock, άργησαν να το στείλουν. Έκαναν 4 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία για να το στείλουν. Όταν το έστειλαν, μου έδωσαν και 1 ψευδο-tracking number. Ουσιαστικά βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το site τους, αν και πιστεύω πως ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Βέβαια την 5η εργάσιμη ημέρα από την αποστολή, μου έδωσαν πραγματικό tracking number της DPD (προφανώς το δέμα τότε έφτασε Αγγλία, φόρεσε το ευρωπαϊκό του κουστούμι για αποφυγή τελωνείων) και τέλος σε 10 εργάσιμες ημέρες από την αρχική αποστολή το είχα στα χέρια με την ACS. Σύνολο από την παραγγελία: 14 εργάσιμες ημέρες.
Το κινητό μια χαρά, του κουτιού, όπως σε όλα τα κινεζομάγαζα.
Υ.Γ. την ίδια ακριβώς μέθοδο αποστολής χρησιμοποιεί και το vickmall (είχα ψωνίσει πριν τις γιορτές από εκεί). Η διαφορά είναι ότι το λέει eu express shipping (εάν δεν κάνω λάθος), ότι το χρεώνεσαι 20 ευρώ, ενώ στο eglobal είναι μέσα στη τιμή. Τέλος ότι το vickmall δεν σου δίνει ποτέ κανένα ψευδο-tracking number, παρά μόνο τον κανονικό της DPD όταν το δέμα φτάσει Ευρώπη. -
@giwrgosalim συνεχόμενες μαχαιριές στην καρδιά!!!
Ας πάω κ εγώ να δω το , πραγματικό, tracking, σε πόσες μέρες θα παραλάβω το κινητό με την acs....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Eγω από 3/12/16 περιμένω κάτι ακουστικά από aliexpress,σ στάλθηκαν με postNL κ ακόμα περιμένω!!Eπισης από gearbest από 6/1/17 πάλι τα ίδια αλλά αυτό είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια!!Γιατί ομως αργούν τόσο με postNL!!Διαβαζω πολλά παράπονα!! Singapore post πάει σφαίρα,hong kong κ china post πάντα μέσα στις προθεσμίες!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billucky έγραψε:
Eγω από 3/12/16 περιμένω κάτι ακουστικά από aliexpress,σ στάλθηκαν με postNL κ ακόμα περιμένω!!Eπισης από gearbest από 6/1/17 πάλι τα ίδια αλλά αυτό είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια!!Γιατί ομως αργούν τόσο με postNL!!Διαβαζω πολλά παράπονα!! Singapore post πάει σφαίρα,hong kong κ china post πάντα μέσα στις προθεσμίες!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι γενικό το κακό. Εγώ με China post τελευταία ενημέρωση 9/12. Μπάχαλο γενικώς...
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
@giwrgosalim ρε συ Γιώργο θέλεις να σου παραγγείλω εγω από eglobalcentral? Θα σου παρω κ 10€ πανω ομως για ψυχική οδύνη
-
Εγω του είπα να του το παραγγειλω με 0€ καπέλο.
Θα γεράσει με αυτό το κινητό.
Even dead i will fight. -
Ρε παιδιά ας βρούμε στον άνθρωπο ένα μαγαζί έμπιστο να το παραγγείλει επιτέλους. Χθες του έστειλα δύο links. Ελπίζω να τον βοηθησουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα