Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Είχαν Πάσχα οι Καθολικοί. Οπότε είναι λογικές οι καθυστερήσεις.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εάν είναι να δώσεις 400 ευρώ, γιατί τόσο θα ξεκινήσει στα Κινεζό-σάιτ γιατί δεν περιμένεις μήπως το φέρει η infoquest? με 2 χρόνια τεχνική υποστήριξη?
Σειρα mi δυσκολα θα φερει η infoquest......ειναι θεμα πολιτικης της xiaomi να μην δινει τις ναυαρχιδες της!! -
@Red21
Δεν ξέρω τι δίνει η xiaomi αλλά άμα ερχόταν πχ το mi5s επίσημα μέσω infoquest πιστεύω ότι θα έμπαινε στα χωράφια μεγάλων brand (όσον αφορά κόστος). Ο καθημερινός αγοραστής (όχι εμείς οι καμμενοι) αν είχε επιλογή μεταξύ xiaomi,Samsung,lg,hauwei στα 400+ ευρώ ξέρουμε όλοι τι δεν θα διάλεγε.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Καλημέρα,
τι εμπειρίες έχετε με την αποστολή από eglobalcentral? Βλέπω αργούν λίγο να κάνουν shipped τη παραγγελία ή είναι η ιδέα μου; -
Ο/H Poshnjari έγραψε:
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Επιτέλους μετά από ένα μήνα ακριβώς μέσα στο τελωνείο, βγήκε.
Τώρα να δω το λογαρισμό που θα με χρεώσουν όταν πάω να το πάρω!!
Βαριά εμταχειρισμένο θα το παρει αλλά τουλάχιστον θα έχει την παρηγορια πως πηρε τηλέφωνο που κάνει και καφέ.
Even dead i will fight. -
Χαχχαχαχαχ δεν με λες και φίλο της Ορθοδοξίας οπότε σόρρυ για το λάθος!
-
Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Τώρα περιμένω speaker από εκεί και θα παραλάβω από GB πιστέυω μέσα στην εβδομάδα. Ε εντάξει κάνει λίγο παραπάνω αλλά οκ. Έφυγε 22/3 από Μαλαισία ανοιχτηκε προχτες.
-
παιδες μια απορια αν μπορειτε να μου λυσετε... Παραγγειλα κατι απο αμερικα. Ηρθε σαλονικη. Μπορει κανεις να μου πει το τηλεφωνο απο το ΥΕΔ γιατι δεν μου το βγαζει πουθενα ? Ή αμα γνωριζει κανεις τπτ για το αν θα μπει κανενας φορος η τπτ αλλο ...
Παραθετω το τι γραφει στο σαιτ του ελτα
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 11/4/2017, 12:34:11 ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 11/4/2017, 08:10:52 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 10/4/2017, 13:03:46 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 9/4/2017, 11:24:53 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 9/4/2017, 08:53:07 Κ.Α.Τ. ΔΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 9/4/2017, 06:01:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 9/4/2017, 06:01:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 9/4/2017, 05:43:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 7/4/2017, 00:01:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 7/4/2017, 00:00:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3/4/2017, 13:28:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ -
Είναι τελωνείο, τώρα περιμένεις πότε με το καλό θα βγει, στην καλύτερη δεν θα σου βάλουν τίποτα ή έστω 3 ευρώ για τον έλεγχο.
Στην χειρότερη πας για 24% ΦΠΑ + 12 ευρώ έξοδα, ανάλογα με το πόσο θα κοστολογήσουν αυτό που έχεις παραγγείλει -
Ειναι μυστικα τα τηλεφωνα : Ελληνικα Τελωνεια , CIA , KGB FBI και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν , γι αυτο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα