Αυτο που παραγγειλα ηταν μια σβουρα (fidget spinner)για οσους ξερουν , στοιχιζει 49ευροπουλα , εβαλα με το εξπρες να ερθει , αλλα 30 για να ερθει σε 5-6 μερες.οποτε συνολικα κανει 79 ? επανω σε αυτο θα με χρεωσουν στο 79 η στο 49 που λογικα εγραψαν οτι κανει ?Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι τελωνείο, τώρα περιμένεις πότε με το καλό θα βγει, στην καλύτερη δεν θα σου βάλουν τίποτα ή έστω 3 ευρώ για τον έλεγχο.
Στην χειρότερη πας για 24% ΦΠΑ + 12 ευρώ έξοδα, ανάλογα με το πόσο θα κοστολογήσουν αυτό που έχεις παραγγείλει
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν κοιτάνε την τιμή που γράφει...θα δείξει μόλις παραλάβεις...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο;
@olafeone Το 79 (κανονικα), το τι θα συμβει ειναι άλλου παππα ευαγγελιο.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ένα ακόμα δέμα έφτασε στα χέρια μου από Gearbest και μόλις σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας.
Πέρα από διάφορα πράγματα για κουζίνα, πήρα και τα Bluetooth Earbuds της Xiaomi.
Δεν πέρασε τελωνείο και όλα έγιναν πολύ γρήγορα (ίσως πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά).
Δεν ξέρω πως πρέπει να το εκλάβω αυτό. Τύχη; Gearbest; Δεν έχω ιδέα.
Πάνω στο δέμα αναφέρουν "Commercial Items", περιγράφουν κανονικά τι έχει μέσα και ένα μεγάλο γραμμένο "HOT".Won't Back Down -
-
Από Μαλαισιανό πρώτη φορά πήρα αλλά λένε ότι είναι ιδανικό για αποστολή μπαταριών!
-
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Έχει στην Ευρώπη;
-
Ο/H olafeone έγραψε:
παιδες μια απορια αν μπορειτε να μου λυσετε... Παραγγειλα κατι απο αμερικα. Ηρθε σαλονικη. Μπορει κανεις να μου πει το τηλεφωνο απο το ΥΕΔ γιατι δεν μου το βγαζει πουθενα ? Ή αμα γνωριζει κανεις τπτ για το αν θα μπει κανενας φορος η τπτ αλλο ...
Άστο στην τύχη του μήπως και περάσει υπογεια.
Αν ασχοληθει κάποιος μαζί του θα φας δασμους 101%.
Even dead i will fight. -
Ρε μάστορα αφού πήρες από Αμερική γιατί δεν πλήρωσες από πριν τα τέλη. Αυτό γίνεται όταν παραγγέλνεις από Αμερική και μάλιστα πολλές φορές πληρώνεις πολύ λιγότερα.
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@perpetas το ίδιο θέλω να παραγγείλω κι εγώ γι αυτό ρώτησα αν πρέπει να προτιμήσω Μαλαισιανο ή ολλανδικό ταχυδρομείο. Όντως σε 10 μέρες παρελαβες;
Από Μαλαισία περιμένω το Xiaomi Pen μιας και το Gearbest δεν μου έδινε άλλη επιλογή.
Τις παραγγελίες τις έκανα 31 Μαρτίου. Σήμερα ήρθε το Ολλανδικό, το άλλο από τη Μαλαισία είναι ακόμα κολλημένο (Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) από 30/3..Won't Back Down -
Εμένα της μαλαισίας από 22/03 άνοθξε προχτες άρα καλά είσαι ακόμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα