Εδώ είναι η τσάντα LOCAL LION Sport Molle Tactical Bags 30L Outdoor Waterproof Travel Backpack Military Climbing Sale - Banggood.com. Εννοείται πως αν δεν χρειαστεί να την επιστρέψω θα την πουλήσω

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτα 50 έκανε σύνολο η παραγγελία και εγώ θα ζητήσω partial refund 70 σαν τι σαν ηθική αποζημίωση ??Ο/H makis1024 έγραψε:
Άνοιξε case στο PayPal και πες τους ότι παρέλαβες διαφορετικό προϊόν από αυτό που παρήγγειλες, άρα θέλεις partial refund 70€ για να σου επιστρέψουν τελικά 50€ μετά από διαπραγματεύσεις.
Για το νέο Xiaomi Hey+ smartband που έλαβα χτες στα χέρια μου λεω βρε.. Παράλαβα το Chinese version ενώ απο την πρώτη στιγμή είχα παραγγείλει το international version ...Το κινητό με το καλό έρχετε είναι στον αέρα..Ο/H makis1024 έγραψε:
Στο mi 8 pro έχω μείνει εγώ , για άλλο πράγμα συζητάμε;
Ε ναι δεν μου είπαν ότι θα μου πληρώσουν και τα μεταφορικά αυτοί...Ο/H alvin1983 έγραψε:
Εσύ θα το γυρίσεις πίσω σε 3 μέρες αλλά θα χρεωθείς για τη βλακεία που έκαναν αυτοί ενω τα έχεις πληρώσει ήδη τα μεταφορικά για να σου έρθει.
το paypal εκλεισε την υπόθεση υπερ του eglobacentral του πωλητή δηλαδή και δεν με δικαιώνει, δεν μου ζήτησε κάν υπόλοιπα στοιχεία και από ότι κατάλαβα, δεν μου επέτρεπε να στειλω και άλλα...απλά βασίστηκε στον πωλητή πως διεύθυνση αποστολής τους κινητού επρεπε να ειναι η κινα ενω αυτοι μου έδωσαν αγγλία....απο αυτό αυτόματα ειμαι εκτός γιατί το προιόν δεν πηγε σε 30 μέρες στη διεύθυνση που δηλωσαν αυτοί...ασχετα αν μου εδωσαν για το service αυτην της αγγλίας. μπορώ να ξαναεπανέλθω στο paypal για το ιδιο θέμα; γνωρίζει κάποιος; ώστε να προσθέσω και διάλογο με αυτούς και ημερομηνίες παραλαβής και αποστολής του προιόντος;Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H yliko έγραψε:
το dispute που έκανα δεν μου επιτρέπει να συμπληρώσω κάτι πέρα από το tracking number που μου ζήτησαν αλλά οπως ειπα με διεύθυνση κινας, ενώ αυτοί μου ζητησαν να το στειλω αγγλία. πρεπει να δω τι αλλο θα μου ζητησει το Paypal ώστε να απαντήσω με το λινκ των όρων 30 DOA που έχουν στη σελίδα τους καθώς και με την συζητηση μαζι τους και τις οδηγίες τους, αλλά και τις αναλυτικές μέρες ποτε παρέλαβα και ποτε τους το έστειλα.
Φοβάμαι πως δεν θα πάρεις refund, είναι ξεκάθαρο αυτό που λένε οι κινέζοι:Αν η συσκευή δεν είναι η ίδια με αυτή που αγοράστηκε ή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κατά την παραλαβή, ο πελάτης έχει 30 ημέρες να ενημερώσει για το θέμα τον πωλητή και μετά αυτός θα υποδείξει την διαδικασία αλλαγής της συσκευής.Ο/H vanni έγραψε:
Return of Wrong or DOA Item
If you find yourself having received wrong or Dead on Arrival (DOA) goods, you must notify us within 30 days of receiving the goods. We will acknowledge receipt of your request and advise you the proper procedure of returning the goods to us. You may opt for a full refund or replacement subject to below condition(s):
Goods are not working straight out of the box. (DOA)
Άρα, επειδή η συσκευή σου δούλεψε κάποιες εβδομάδες και ΜΕΤΑ χάλασε, δεν είναι DOA και σωστά και βάση των όρων της εγγύησης της στέλνουν για επισκευή.
Από εκεί και πέρα, είναι θέμα καλής θέλησης του πωλητή και πώς θα το αντιμετωπίσει το paypal... Αν ο πωλητής αποδείξει στο paypal ότι έχει τηρηθεί η σωστή διαδικασία, αναγκαστικά θα περιμένεις την επισκευασμένη συσκευή.