Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από 10 ημέρες διάβασμα μπορώ να πω ότι λίγο πολύ έχω καταλάβει τι γίνεται ώστε να προχωρήσω στην εγκατάσταση Ελληνικής ROM…
EΕάν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει για τη ROM που έχει το κινητό μου αν είναι unofficial ή όχι
Unofficial, stable και Ελληνικά δεν πάνε μαζί για την ώρα. Τσέκαρε Bootloader εάν είναι κλειδωμένος και περνάς ανάλογα με τον σωστό οδηγό Official rom.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά που δημιούργησαν και προσέφεραν σε όλους εμάς μία από τις καλύτερες κοινότητες ενημερώσεις κινητών Xiaomi και όχι μόνο.
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ.
Πολύ καλημέρα σας και πάλι!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; ( Θα ρωτήσω! )
Πέραν της γλώσσας, οι ROMs που έχετε φτιάξει έχουν και άλλες αλλαγές που βοηθάνε το τηλέφωνο να λειτουργεί καλύτερα;
Δηλαδή από άποψη απόδοσης είναι καλύτερη μια official global stabe ή ελληνική stable(πχ η τελευταία thunder για την οποία έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά σχόλια);
Συγχαρητήρια παιδιά αν και εφαγα σχεδόν μια ημέρα διαβάζοντας ότι προλάβαινα απο το site, σε συνδιασμό με παλαιότερη εμπειρία κατάφερα να περάσω την τελευταία Ρομ, "LibraTHUNDER MiUi8-6.10.27" ελπίζω να άξίζει τον κόπο...
Πάντως σίγουρα θα είναι καλύτερη απο την μπαχατέλα που είχε το κινητό όταν το αγόρασα...με τα κινέζικα blooatware!
Και πάλι συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε & για τον κόπο & προσωπικό σας χρόνο που αφιλοκερδός μας χαρίζετε εκ του αποτελέσματος!!
Επιτέλους με αυτό το κείμενο άρχισε να μειώνεται η πλήρης άγνοια μου.
Αβίαστη απλή και κατανοητή η ροή του. Σ΄ ευχαριστώ
Με συγκίνησε η αναφορά σου γι΄αυτούς που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
πω πω ειναι η πρώτη φορα που βρήκα μαζεμενα κάπου ολα αυτα τα πραγματα που μου φαινοντουσαν "κινεζικα" και καθε φορα παρατουσα την προσπαθεια να ασχοληθω... ενα μεγάλο Ευχαριστώ..!!!
καλημέρα και από εμενα και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά.
περισσότερα τα προβλήματα από τις χαρες για εμενα από το xiaomi redmi 3s. μετά από χρήση περίπου ένα μηνα το κινητό ξαφνικά δεν έπιανε σήμα και δεν αναγνώρισε 3g και 4g... για να μην τα πολυλογώ το μονο που κατάφερα να κάνω από τους οδηγούς του forum είναι να κατεβάσω το κινεζικο mipcsuite και να κάνω update... μόλις ολοκληρώθηκε και μετά από επανεκκίνηση το μήνυμα που παίρνω είναι "enter current lock screen password to decrypt device after reboot". το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader και δεν μπορώ να τρέξω twrp. έκανα αίτηση σύμφωνα με τον οδικό του forum για ξεκλείδωμα και περιμένω. το τηλ είναι αγορασμένο από tinydeal.μετά από αρκετές ώρες διαβάσματος έχω απελπιστεί. παρακαλώ την βοήθεια σας ώστε να γίνει ξανά το τηλέφωνο λειτουργικό..