Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
ΟΚ . Οψόμεθα
-
Παιδιά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση την 8.7.4.20 global dev και ενώ την κατεβάζει και ξεκινάει στη συνέχεια μου λέει πως η ενημέρωση απέτυχε, στην αρχή το αρχείο που κατέβασε ήταν 105mb το οποίο δεν μπόρεσε να το κάνει εγκατάσταση την επόμενη φορά που την κατέβασα ξανά μου κατέβασε αρχείο 1,4Gb το οποίο ούτε αυτό μπορεί να εγκατασταθεί και μου δίνει τρεις επιλογές.
1 . Reboot
2 . Wipe data
3 . Connect with MiAsistant
Imgur: The most awesome images on the Internet
Να κάνω ένα wipe data;
Και όταν λέει να συνδεθώ με τον MiAsistant τι εννοεί;
Η συσκευή δεν είναι root -
Μήπως δεν έχει χώρο το κινητό ελεύθερο και δεν χωράει να κάνει το extract για την εγκατάσταση?
-
14 γίγα ελεύθερο έχω.....Αν κάνω Wipe Data παιδιά χάνω όλες τις εφαρμογές που έχω περασμένες;
-
Ο/H duc έγραψε:
Παιδιά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση την 8.7.4.20 global dev και ενώ την κατεβάζει και ξεκινάει στη συνέχεια μου λέει πως η ενημέρωση απέτυχε, στην αρχή το αρχείο που κατέβασε ήταν 105mb το οποίο δεν μπόρεσε να το κάνει εγκατάσταση την επόμενη φορά που την κατέβασα ξανά μου κατέβασε αρχείο 1,4Gb το οποίο ούτε αυτό μπορεί να εγκατασταθεί και μου δίνει τρεις επιλογές.
1 . Reboot
2 . Wipe data
3 . Connect with MiAsistant
Imgur: The most awesome images on the Internet
Να κάνω ένα wipe data;
Και όταν λέει να συνδεθώ με τον MiAsistant τι εννοεί;
Η συσκευή δεν είναι root
Καλημέρα. Είχε κανένας αυτό το πρόβλημα? Πώς λύνεται? Καμιά ιδέα ? -
@Jordan Nidis @duc κατεβάστε την recovery rom στον υπολογιστή σας, αντιγράψτε την στην συσκευή σας, και μετα εγκατάσταση με τον Updater(3 τελείες, Choose Update Package)
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@Jordan Nidis @duc κατεβάστε την recovery rom στον υπολογιστή σας, αντιγράψτε την στην συσκευή σας, και μετα εγκατάσταση με τον Updater(3 τελείες, Choose Update Package)
Πού θα την βρω τήν ρικοβερι ρομ που λες?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Eυχαριστω πολύ παιδιά.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τίποτα πάλι. 2 φορές την κατέβασα την ρομ και τις 2 φορές δεν την περνάει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει -
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και έχει "σκάσει" έτσι μια απλή αναβάθμιση, και φυσικά δεν είναι λύση να κάνω wipe data και να σβηστούν τα πάντα για να προχωρήσει στις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Υπάρχει κάποια άλλη λύση από τους πιο γνώστες μήπως και το σώσουμε.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα