Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Φιλε αλφαβηταγαμακαπαλαμδαφιχιψικωμεγα....δες στην υπογραφή μου για το κινέζικο πολυβόλο κ τους xiaomi drivers, είπα να μη το πω κ προσβάλλω τον οδηγό της, άχρηστης όπως φαίνεται, αυτοματοποιημένης εγκατάστασης drivers του λουκουμά, αλλά δε μου παει η καρδιά να σε βλέπω να παιδεύεσαι..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήνυμα 1771, αφού σου λέει το παιδί δεν ξέρει Κινέζικα, μόνο Γερμανικά.
-
στα Ελληνικά γράφω για το Κινέζικο πολυβόλο μπρε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αμάν βρε παιδί μου πουθενά δεν πιανεσαι!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό είναι σωστό;
-
χειροκινητα το άλλαξες??
μία χαρά φαινεται...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όχι, έτσι ήταν και πριν, αλλά είδα και από τον δικό σου οδηγό ότι πρέπει να λέει android adb και οχι xiaomi mdb οπότε ρώτησα τώρα μήπως είναι λάθος.
Πάντως για τελευταία προσπάθεια, άλλαξα καλώδιο (από μαύρο σε κόκκινο) και μου εμφάνισε στο αγγλικο suite το update!!
Και μάλιστα 8.1.6.0 ενώ εγώ έβρισκα 8.1.4.0! Περιμένω τώρα το "downloadin"(sic).
Ευελπιστώ να μην χρειαστώ κάτι άλλο, αλλά είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! -
-
Ο/H alfalamda έγραψε:
Πάντως για τελευταία προσπάθεια, άλλαξα καλώδιο (από μαύρο σε κόκκινο) και μου εμφάνισε στο αγγλικο suite το update!!
Τι εννοείς από μαύρο σε κόκκινο καλώδιο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H alfalamda έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
(...) με διαφορετική έκδοση λειτουργικού, θυρες usb0, usb1, usb2, usb 2.5, usb3 κ usb4 ( κ ας μην υπάρχουν ακόμα), 5 διαφορετικά καλώδια σύνδεσης με το pc κ επειδή μπορεί ακόμα κ το χρώμα τους να επηρεάζει, φρόντισε να έχεις ένα από κάθε βασικό χρώμα καθώς κ καναδυο συνδυασμούς τους..(πχ λιλά ή τυρκουάζ) και τότε, μόνο τότε, έχεις κάποιες μικρές ελπίδες για επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος .
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ακριβώς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα