κ τον είχα για πιο σπιρτόζο τον καγγελιαρη....τελικά, μαζούτ καίει...στις γλύκες κ τις αβροφροσύνες όμως, είναι πρώτος!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΆρχισες κ τα κινέζικα....Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έκαστος εφ' ω εταχθη!
Ο/H demakhs έγραψε:
Άρχισες κ τα κινέζικα....Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έκαστος εφ' ω εταχθη!
![]()
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι, ακριβώς...Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Προσπάθησες να κατεβάσεις την Global stable και να τη περάσεις με την ίδια διαδικασία;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H demakhs έγραψε:
Ναι τραχανουλη, σιγά μην χτυπήσεις που έχει οδηγίες για εγκατάσταση drivers.Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί στον οδηγό δεν αναφέρει την εγκατάσταση drivers; @demakhs ;
Για επιτυχή εγκατάσταση drivers xiaomi, πρέπει να χεις κάνει ασκητισμό 4 χρόνια, για να καθαρίσει πλήρως το κεφάλι σου, ακολούθως, με καθαρό κεφάλι, να μελετήσεις γιόγκα (κατά προτίμηση με τη Σόφι με τις θεόρατες ... γνώσεις), να αναλύσεις την ετυμολογία των λέξεων mtp, fastboot, recovery, driver , στα αρχαία Ελληνικά, να πιεις 3-4 ποτήρια κόκκινο κρασί Μοσχάτο για να φτιάξεις κεφάλι, σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αποτυχημένων προσπαθειών, στο μεταξύ να έχεις stand by 4 επιτραπέζιους κ 2 φορητούς η/υ, το καθένα με διαφορετική έκδοση λειτουργικού, θυρες usb0, usb1, usb2, usb 2.5, usb3 κ usb4 ( κ ας μην υπάρχουν ακόμα), 5 διαφορετικά καλώδια σύνδεσης με το pc κ επειδή μπορεί ακόμα κ το χρώμα τους να επηρεάζει, φρόντισε να έχεις ένα από κάθε βασικό χρώμα καθώς κ καναδυο συνδυασμούς τους..(πχ λιλά ή τυρκουάζ) και τότε, μόνο τότε, έχεις κάποιες μικρές ελπίδες για επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος .
Όλα αυτά φυσικά μπορεί να είναι άκυρα, γιατί η κυκλοφόρησε ο σούπερ σκύλος Κρύπτο...εεεεεε...σουπερ οδηγός αυτοματοποιημένης εγκατάστασης drivers του Γιώργου @George Kaggelaris τουλουμπένιου μελένιου λουκουμισκονισμένου παιχταρά μας, τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά μέχρι τώρα, οπότε εξακολουθώ κ εμπιστεύομαι τις χειροκίνητες μεθόδους που χω μάθει από μικρός!!
Y.Γ.: Δε δέχομαι επ ουδενί παρατήρηση για off-topic μήνυμα, μιας και σε 5 αράδες, ανέπτυξα όλα τα πιθανά, σημαντικά, προβλήματα που πιθανώς να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε χρήστης, κατα την προσπάθεια, αποκατάστασης της αγαστής επικοινωνίας μεταξύ του τεχνολογικά εξελιγμένου επιτραπέζιου υπολογιστή του και της απίθανης έξυπνης συσκευής εκ Κίνας, επ ονόματι, xiaomi!!!
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Βεβαίως και υπάρχουν αγαπητέ @sso!Ο/H sso έγραψε:
Να που υπάρχουν άτομα που ξέρουν να γράφουν σωστά την άμοιρη Ελληνική γλώσσα
Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση, επειδή θεωρώ ότι δεν θα μου χρειαστεί.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν έχεις άδεια για ξεκλειδωμα/??
Δεν μου φαίνεται ότι έχασα κάτι, αλλά θα ξαναπροσπαθήσω, γιατί και την πρώτη φορά αυτό ήθελε. Δηλαδή, γίνεται κανονικά μέσω Mi PC Suite να πάμε από China Stable σε Global Stable, έτσι; Και μάλιστα σε προηγούμενη έκδοση MIUI (γιατί μου φαίνεται σε αυτό κολλάει).Ο/H NasDriver έγραψε:
Δες ξανά τον οδηγό, δεν έχεις κάνει όλα τα βήματα μάλλον...