Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H billgian2000 έγραψε:
Καλησπερα
Ακολουθω ακριβω τα βηματα και οτνα κανει check for upadates μου εμφανιζει το μνμ Rom package signature cannot verified. Τι μπορω να κανω?
Επισης αν καποιος συμφορουμιτης απο αθηνα ή Πειραια αναλαμβανε τελικα το σεταρισμα θα ηταν μεγαλη βοηθεια
-
Ο/H Tikopoulos Kostas έγραψε:
Ευχαριστω και πάλι όλα τα παιδιά που με κατεύθυναν και πέρασα με επιτυχία τελικα την Ελληνική ROM....είναι υπέροχη και καμιά σχέση με αυτή που είχε.
Έκανα όλα τα βήματα σύμφωνα με τους οδηγούς για την συσκευή μου.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ισχυει αυτο που εχω καταλαβει? δλδ πως η σειρα ειναι η εξης:
1. Απο αυτον τον οδηγo flash μια official Rom
2. Ξεκλειδωμα bootloader
3. Ελληνική Rom -
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τους χρηστες απο τις προηγουμενες σελιδες...το περιβόητο "ROM package's signature cannot verified"
Άρα ακολουθούμε τον οδηγο του @lallasgr ?
Εχω την εκδοση Stable 7.9.3.0(MFCRU1100) απο το κινεζομάγαζο...εχει κατι ψευτοελληνικα στα ονόματα των stock εφαρμογων αλλα πουθενα αλλου.
Μηπως φταιει η εκδοση επειδη λογικα ειναι απο τις τελευταιες δεν αναγνωρίζεται?
-
Ο/H Peris_G4 έγραψε:
Ο/H Tikopoulos Kostas έγραψε:
Ευχαριστω και πάλι όλα τα παιδιά που με κατεύθυναν και πέρασα με επιτυχία τελικα την Ελληνική ROM....είναι υπέροχη και καμιά σχέση με αυτή που είχε.
Έκανα όλα τα βήματα σύμφωνα με τους οδηγούς για την συσκευή μου.
Ευχαριστώ και πάλι.
1. Απο αυτον τον οδηγo flash μια official Rom
2. Ξεκλειδωμα bootloader
3. Ελληνική Rom
-
Καλησπέρα προσπαθώ να περάσω την developer ROM στο REDMI NOTE 3MTK αλλά την ώρα που συνδέω το κινητό με τον Η/Υ το Mi Suite δεν μου εμφανίζει την Beta για επιλογή αλλά ένα μήνυμα ότι η ROM είναι updated. Έχω κάνει το usb debugging και το recovery mode. Tην Beta ROM την έχει ήδη εγκατεστημένη μέσα το κινητό; Τώρα έχω την stable 7.3.3.0 LHNCNDD και θέλω να κάνω unlock τη συσκευή (έχω ήδη κωδικό) για να κάνω flash την ελληνική. Ευχαριστώ.
-
@iliasmw πρώτα δοκίμασε μήπως ξεκλειδώσει με την Stable που έχεις και αν δεν κατέβασε την Developer που θέλεις και φλάσαρε την με τον Updater..
-
-
@iliasmw κατεβάζεις την Developer => Copy & Paste Κινητό => Updater (3 τελείες) => Select Update Package => Οκ => Developer => Unlock Tool => Unlock
-
xαίρετε παιδιά έχω το xiaomi redmi 3 pro κάνω ότι ακριβώς λέει ο οδηγός & μου βγάζει αυτό το μήνυμα.. έχω account & έχω πάρει & έγκριση για ξεκλείδωμα
-
Μας εχει ζορισει τελικα αρκετα το redmi 3 pro απο οτι βλεπω...στην αλλαγη rom εννοω παντα...γιατι κατα τα αλλα πεταει το κινητακι για τα λεφτα του!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα