Άρα δεδομένου ότι έχω κλειστό bootloader, πρέπει να ακολουθήσω την διαδικάσία που περιγράφεις εσύ παραπάνω. Άρα πρέπει να δω τι θα κάνω με τους drivers. Λες σε win 7 να μην υπάρχει θέμα?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν έχεις win 10 ίσως αυτό ειναι το θέμα σου για drivers...Για να βάλεις απεθυθείας global δεν μπορείς πλέον στο mi5..Ο/H hmmy92 έγραψε:
Τέλος, ακόμα μια ερώτηση, μπορώ να κατεβάσω την global ROM και να την φλασάρω μέσω MiFlash με κλειστό bootloader?
Δεν έχεις επιλογή.
Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader..
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ακολουθώντας τον οδηγό με redmi note 3 pro qualcomm: https://xiaomi-miui.gr/com...-%CE%BA%CE%B1/ εφτασα σε chinese stable v8.0.1.0 LHOCNDG. Πώς φλασαρω τώρα την global dev?
ότι ρομ και να βάλω στη μνήμη του τηλεφωνου με updater μου βγάζει μήνυμα can't verify update package, στο mi pc suite σε flashboot βρίσκει stable και developer rom αλλά στο 0% βγάζει το ίδιο μήνυμα. Όταν ακολούθησα τον οδηγό ήμουν με multi από κινεζοκαταστημα και ξεκλειδωτο bootloader, ο bootloader τώρα είναι κλειδωμένος. Τα φώτα σας please!!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασε το.. Δες τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα...
Έχουν απενεργοποιήσει στο μι5 το edl mode οπότε υπομονή και επιμονή..
Το οποίο συμβαίνει και στην εφαρμογή του φβ με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα (στο messenger δεν συμβαίνει αυτό). Επίσης συμβαίνει στον chrome όπως φαίνεται στο screenshot κατά το googlarisma. Αν ανοίξω το φβ από τον chrome δεν έχω θέματα. Με λίγα λόγια δεν είναι τόσο θέμα ROM όσο των εφαρμογών και δεν μπορώ κάπως να τα διορθώσω -
Ο/H sting123 έγραψε:
ότι ρομ και να βάλω στη μνήμη του τηλεφωνου με updater
-
την τελευταία chinese stable και τελευταίες chinese και global dev που είναι διαθέσιμες, είμαι εκτός σπιτιού και δεν θυμάμαι ακριβώς τις εκδόσεις, οι dev πρέπει να ήταν και οι δύο 6.9.9.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θα βάλεις την τελευταία lollipop...
-
Ο/H sting123 έγραψε:
Τελευταία lollipop chinese dev?
Ή φλασάρεις όπως είσαι σε edl mode ,miflash την global stable και μετά μέσω updater την global developer
ή βάζεις china dev 6.8.18 ξεκλειδώνεις και μετά μεσω fastboot mode με miflash την global developer. -
Σαφέστατος! Ευχαριστώ.
-
Το mi pc suite,δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο.Έχω φτάσει στο βήμα 6 ,μόνο μετά την σύνδεση που του κάνω με το usb δεν μου πετάει το μήνυμα για update ούτε error τι πρέπει να κάνω;;;
-
Τι windows έχεις? Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τους drivers. Δοκιμασες να πατήσεις στο mi pc suite "connect device"?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα