Αν είναι έτσι, τότε θέλω κι εγώ μετάλλιο ..........
ΞΥΝΟΥΛΗΣ

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H trelobaganini έγραψε:
Καλησπέρα είμαι νέος αγοραστής ενός Redmi Note 3 Pro. Υποστηρίζει διάφορες γλώσσες (και Ελληνικά). Δεν γνωρίζω καν τι είδους ROM έχω . Δοκίμασα διαφορους οδηγούς που όλοι στέφθηκαν απο πλήρη αποτυχία. Ούτε να συνδεθεί με το το MiPC αναφέροντας ότι θέλει update το κινητό μου για να συνδεθεί. Θα χαιρόμουν αν μπορεί κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ να μου πει οδηγίες για διάφορα θέματα και για πιο λόγο χρειάζεται αν χρειάζεται να πειράξω κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εάν είσαι σε Android 6 δεν το αναγνωρίζει το mi pc suite για τα υπόλοιπα ανέβασε ένα screen shot να δούμε τι rom έχειςΟ/H trelobaganini έγραψε:
Καλησπέρα είμαι νέος αγοραστής ενός Redmi Note 3 Pro. Υποστηρίζει διάφορες γλώσσες (και Ελληνικά). Δεν γνωρίζω καν τι είδους ROM έχω . Δοκίμασα διαφορους οδηγούς που όλοι στέφθηκαν απο πλήρη αποτυχία. Ούτε να συνδεθεί με το το MiPC αναφέροντας ότι θέλει update το κινητό μου για να συνδεθεί. Θα χαιρόμουν αν μπορεί κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ να μου πει οδηγίες για διάφορα θέματα και για πιο λόγο χρειάζεται αν χρειάζεται να πειράξω κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συσκευή σου έχει official rom, συγκεκριμένα την Official Global developer.Ο/H trelobaganini έγραψε:
μαλλον δεν βγαίνει άκρη. Ευχαριστώ