Στο αυτοκόλλητο του κουτιού γράφει κινεζικα /2015112Ο/H NasDriver έγραψε:
Η συσκευή σου έχει official rom, συγκεκριμένα την Official Global developer.Αυτό που θα ήθελα να δούμε όμως είναι το αυτοκόλλητο που έχει από πίσω η συσκευή, γράφει σε κάποιο σημείο ένα 2015112 ή 2015161 ?Ο/H trelobaganini έγραψε:
μαλλον δεν βγαίνει άκρη. Ευχαριστώ
Για να ξέρουμε εάν είναι το kenzo ή το Kate.
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Έχεις το Redmi Note 3 pro με την κωδική ονομασία Kenzo...αν μπορείς να το θυμάσαι αυτό...βοηθάει πιο πολύ να λες έχω το kenzo παρά κάτι άλλο.
Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ανέβασε μία φώτο με το αποτέλεσμα -
Στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές ξεκλειδωτη μου γράφει ότι είναι ή ΜΙ συσκευή. Να κάνω τον έλεγχο για τον bootloader ή δεν χρειάζεται?
-
χρειάζεται..
άσχετο είναι αυτό που γράφεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχεις το Redmi Note 3 pro με την κωδική ονομασία Kenzo...αν μπορείς να το θυμάσαι αυτό...βοηθάει πιο πολύ να λες έχω το kenzo παρά κάτι άλλο.
Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ανέβασε μία φώτο με το αποτέλεσμα
C:\adb>fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: true
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.027s]
finished. total time: 0.028s -
Άρα ξεκλείδωτος αλλά επειδή δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο πας με unbrick διαδικασία
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@trelobaganini, βασικά πες μα τι θέλεις να κάνεις πρώτα...να βάλεις την Ελληνική ή να βάλεις μία official ?
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
πας με unbrick διαδικασία
Το καλύτερο με ξεκλείδωτο bootloader είναι να πάει εδώ.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
πρώτον ευχαριστώ πολύ που βοηθάτε. Τι μου προτείνεται να κάνω? Να βάλω μια Ελληνική ή απλά να το αφήσω το κινητό με την official ως έχει? Τι διαφορές και διορθώσεις έχουμε?. Από ότι είδατε ξεκίνησα με το οτι δεν συνδέεται καν με το Mipc το κινητο αρα καταλαβαίνεται. και πάλι ευχαριστώ. .
=============== Νοε 23rd 2016, 4:10pm ===============
και ελπίζω να μην με βριζετε με τις γενικότητες μου και με το ποσό άχρηστος είμαι -
Το mi pc suite δεν δουλεύει ακόμα με android 6, έχει μείνει στις ενημερώσεις.
Ακολούθα τον οδηγό που που έβαλε ο geoanto555 για να περάσεις μία official fastboot rom και να κλειδώσει, μετά βλέπουμε. -
Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download
Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download
Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Τι επιλέγουμε? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα