Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γιατί ήμουν σίγουρος γι αυτήν την κατάληξη...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί ήμουν σίγουρος γι αυτήν την κατάληξη...
OffTopicΕίναι δύο ξανθιές και κάθονται πάνω σε ενα κλαδί δέντρου και η μία πριονίζει το κλαδί.
Περνάει μία γριά από κάτω και τις φωνάζεις: ''Βρε σεις τι κάνετε εκεί, θα πέσετε και θα φάτε τα μούτρα σας''
Οι ξανθιές όμως δεν δίνουν βάση και συνεχίζουν να πριονίζουν..
Κάποια στιγμή έχοντας αποδυναμωθεί το κλαδί απο το πριονισμα, σπάει και πέφτουν κάτω οι δυο τους.
Έχοντας σπάσει τα πόδια τους, περπατούν με γύψο οι δυο τους μετά από μία εβδομάδα και συναντούν την γριά στον δρόμο..
Σκουντάει η μία ξανθιά την άλλη και της λέει στο αυτί: ''Κοίτα κοίτα.. το μέντιουμ''Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλημέρα! Ξεκίνησα μόλις τον οδηγό για αναβάθμιση Official Rom με το MiPCSuite και το update έχει κολλήσει στο 80.32%!!
Τι κάνω?
Άκυρο παιδιά προχώρησε κανονικά. Τώρα πλέον από την Unofficial Rom που είχα πριν και ήταν γεμάτη bloat, pop-ups και malware [miui global 7.2/stable 7.2.3.0 (0LHNCNDA)] έχω official Κινέζικη MIUI 8.0 (Stable) 8.0.2.0 LHNCNDG
Τώρα για να φλασάρω Ελληνική ρομ ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω?
Ευχαριστώ πολύ -
Για πον λόγο ήσουν σίγουρος και γελάς ?
=============== Νοε 24th 2016, 10:26am ===============
για να σε ενημερώσω να γελάσει και λίγο περισσότερο, κατι το οποίο μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και βοηθητικό .. Αυτή τη στιγμή το κινητό μου είναι σε κατασταση ΔΕΝ ανοίγει και κολάει το ADB sideload... Πιστεύω να φάνηκα και εγω χρήσιμος στην χαρά σου.
=============== Νοε 24th 2016, 10:35am ===============
Τεσπα. Κανω φλασάρισμα την αρχικη Rom και και μετα θα ακολουθήσω ξανα τον οδηγό σιγα σιγα να περάσω την Ελληνική Rom -
-
Ο/H trelobaganini έγραψε:
Αφού ήταν στανταρακι...
Το έγραψα αστειευόμενος όμως, μην τα παίρνεις όλα σοβαρά.
Εδω είμαστε όλοι για να σε βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλημέρα! Ξεκίνησα μόλις τον οδηγό για αναβάθμιση Official Rom με το MiPCSuite και το update έχει κολλήσει στο 80.32%!!
Τι κάνω?
Άκυρο παιδιά προχώρησε κανονικά. Τώρα πλέον από την Unofficial Rom που είχα πριν και ήταν γεμάτη bloat, pop-ups και malware [miui global 7.2/stable 7.2.3.0 (0LHNCNDA)] έχω official Κινέζικη MIUI 8.0 (Stable) 8.0.2.0 LHNCNDG
Τώρα για να φλασάρω Ελληνική ρομ ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω?
Ευχαριστώ πολύ
-
παιδια και εγω εδω με ενα note3 κοντευω να βαλω τα κλαματα .. του εχω βαλει dev rom 6.11.17 beta (ετσι την αναφερει μεσα ) επελεξα και μεσα απο της επιλογες του προγραμματιστη να γινει προσθεση του λογαριασμου για unlock αλλα μολις τρεχω το tool μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατή τι να συμβαίνει ??
βλεπω παντως αρκετοι εχουν θέματα ..
καθε βοηθεια δεκτη ...
ευχαριστω εκ των προτερων ...
*εχω διαβασει και εδω και στο international forum αλλα δεν γινεται κατι !!!
*ωπα λαθος τοπικ .. παρακαλω ας το βαλει καποιος στο unlock bootloader -
Ωραία αφού εβαλες official rom πάς να ξεκλειδώσεις bootloader μετά βάζεις twrp , θα έχεις ήδη κατεβάσει την rom την Ελληνική που θες θα την έχεις βάλει μέσα στο κινητό και θα κάνεις το instal από το twrp
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H trelobaganini έγραψε:
Αφού ήταν στανταρακι...
Το έγραψα αστειευόμενος όμως, μην τα παίρνεις όλα σοβαρά.
Εδω είμαστε όλοι για να σε βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του!!
Κατεβάζω τώρα την Developer official global αν και μου φαίνεται οτι είναι ίδια το ονομα αρχείου.. Θα φλασάρω πρώτα αυτή στο κινητό και μετα θα πάω να περασω την Ελληνική dev. Τα λέω σωστά???
Δυστυχώς δεν περνμούσε η Ελληνική. Το twrp ζήταγε κωδικούς δεν έβρισκε το αρχειο και με το adbsideloader Πως το λένε κολλούσε στο 36% με failed error 7. Αυτά τα ολίγα. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ωραία αφού εβαλες official rom πάς να ξεκλειδώσεις bootloader μετά βάζεις twrp , θα έχεις ήδη κατεβάσει την rom την Ελληνική που θες θα την έχεις βάλει μέσα στο κινητό και θα κάνεις το instal από το twrp
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα