ναι το ξερω αρα λες να το επιχειρησω σε fastboot ? Για ποιο λογο ομως δεν μου εμφανιζει το κινητο οταν το βαζω σε recovery mode αφου εχουν κατεβει ολοι οι drivers και ακολουθω πιστα τον οδηγο
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Τώρα να πω ότι έχεις άδικο με αυτό που ρωτάς...δεν έχεις
-
χαχαχ φιλε γι αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος ετσι που το εχει ξανακανει , να βοηθησει ειτε με καποιο τηλεφωνο ή αμα ξες καποιο μαγαζι θα με διευκολυνε αρκετα ,
δεν ξερω μπορει να φταει το pc αν και ειναι 64bit , σε περιπτωση brickarismatos κλαιω απλα ? -
όχι, πάμε σε miflash αναγκαστικά
μην φοβάσαι, ακόμα και να brick θα γίνει unbrick -
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Απο σήμερα κάτοχος του mi5
Μoυ ήρθε μαλλον multilanguage , μέσω του mi pc suite μου λέει οτι έχει την 7.2.6.0 MAACNDB και θα κάνει update se 8.1.3 MAACNDI.
ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να το κάνω ? θα πάω σε china stable? Μετά για global stable πως πάω, πρέπει να ξεκλειδώσω?
μπορώ να πάω με κάποιο τροπο απευθειας σε global stable.
Δεν έχω ξεκλειδώσει , τωρα έκανα τη διαδικασία
ευχαριστώ -
Ο/H lemo13 έγραψε:
Μoυ ήρθε μαλλον multilanguage ,
3 γλώσσες ή παραπάνω;
η αναβάθμιση που σου βγάζει ειναι official κινέζικη και θα σε βοηθήσει να ξεκλείδώσεις (μάλλον)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
είχε πάρα πολλες γλώσες και φυσικά ελληνικά
τι να κάνω? -
Ή μένεις με αυτήν μέχρι να κατανοήσεις λίγο καλύτερα το κινητό ή προχώρησε σε ξεκλείδωμα και twrp και μετά βάζεις ότι rom θες
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lemo13 έγραψε:
είχε πάρα πολλες γλώσες και φυσικά ελληνικά
τι να κάνω?
ταυτοχρονα power + volume down
και ανεβασε το εδω να δούμε τι γράφει.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα