Παιδιά, θέλω την βοηθεια σας.Ένας φιλος μου έχει το xiaomi mi max , το πήρε απο ελληνικό μαγαζί αλλά του χουν βάλει πειραγμένη miui, unofficial δηλαδή.Πείτε μου λίγο κάποιος που να ξέρει καλα,πως να του περασω official πανω απο την unofficial.δοκιμασα τους 3 πρωτους τροπους απο εδω [Device Team] Locked Bootloader- Flashing Official ROM From Unofficial/Fake ROM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα στον τριτο δεν μπορεσα να κανω unlock το bootloader γιατι λενε πως πρεπει να στείλεις μήνυμα κλασσικά.Υπαρχει κάποιος αλλος τροπος να περασω την ρομ χωρις να χρησιμοποιησω τον 4ο τροπο που ειναι ρισκο...?Ευχαριστώ πολύ.
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
εεε θα με τρελάνετε μερικοί.
Ήταν πιο εύκολο να βρεις τον οδηγό στον enmiui παρά να το ψάξεις σε αυτό το φόρουμ που είναι και γραμμένος στα ελληνικά;
Ρητορική είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι καταφανής.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ε, φυσικά και στο enmiui θα καταφύγεις στην αρχή, που θα ψάξεις, στο Ελληνικό??
Κάνεις κάτι ερωτήσεις και συ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
μα ρε Δημήτρη κοίταξε..
Ούτε καν στην αναζήτηση του φορουμ δεν χρειάζεται να το γράψεις.
Αν γράψεις στο Google ''αλλαγή απο unofficial σε official'' πρώτο πρώτο σου βγάζει τον οδηγό του @geoanto555
Βγάζει μάτι...
Σταματώ εδώRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Από αυτήν την έκδοση που είναι China stable μπορώ να πάω σε developer Chinese μέσω του updater του τηλεφώνου; ο bootloader είναι κλειδωμένος.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ντάξει ηρεμήστε λιγο.Λαθος μου εγω δε διαβασα εδω την λυση που ηταν μπροστα μου.Οσο για την αναζητηση στο google προφανως το ψαξα απλα το εγραψα στα αγγλικα και μου βγαλε τους 4 τροπους απο το miui.com που ανεφερα και πιο πανω..Δεν ειμαι κανας ανιδεος ελεος.Αμεσως να πεσετε να με φατε ολοι .
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
μπορώ να πάω σε developer Chinese μέσω του updater του τηλεφώνου;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
μπορώ να πάω σε developer Chinese μέσω του updater του τηλεφώνου;
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro με υπολογιστή 32bit μπορώ με αυτόν τον οδηγό να πάω
από Official Stable Global Rom(NO Greek language&OTA update) με κλειδωμένο bootloader
σε Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update)
ή το αντίθετο; -
γιατί από τον updater μέσα από τα tools άμα πατήσεις το κουμπάκι update now δε σου βγάζει κάτι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα