ναι
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ξανα κατέβασε την ΡΟΜ.
Μπορεί να μην έχει κατέβει σωστάYou may think you can fly - but you better not try -
Καλημέρα και καλές γιορτές σήμερα έκανα αναβάθμιση σε miui 8, όλα έγιναν απλά δούλεψε με το αγγλικό το εργαλείο και την πρώτη περίπτωση ,έχω ένα redmi note 3 pro ,απλώς η win bank βλέπει ακόμα rooted ???? και εάν ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω με το Mi Pc suite κάποια global rom ή ελληνική developer ,φυσικά έτρεχε σε china unofficial το κινητό ,ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
-
Αναβάθμιση σε miui 8 με miui Unofficial China.
Βαδίζω και παραμιλώ.... -
χα χα χα χα χα χα χα χα....
Φίλε είσαι καλά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι καλα να ειναι βρε; Του μετεδωσες την γαστρεντεριτιδα, δεν βλεπεις που παραμιλα;
-
αφου του χα πει να μην πλησιάζει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αφου του χα πει να μην πλησιάζει...
Το πατινάζ είναι πολύ επικινδυνο για να κολλησεις γαστρεντεριτιδα
Συμβαίνουν απρόβλεπτες συγκρούσεις...
Και να βάζεις γαντάκια να μην κρυώνουν τα χεράκια σου
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα, το Mi4c μου ήρθε πάνω με την MIUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 Developer, κλειδωμένο bootloader (το έλεγξα από τον οδηγό του φόρουμ), rooted (το έλεγξα), και με περασμένη πάνω την TWRP (μπήκα δοκιμάζοντας τον οδηγό στο βήμα για recovery mode).
Για να περάσω την official stable 8.1.2.0 (την κατέβασα από τη σελίδα της xiaomi) ακολουθώ τον οδηγό ή πρέπει να αλλάξω το recovery mode (να βγάλω το TWRP).
To rootάρισμα θα παραμείνει;
Για να περάσω την stable την ελληνική αν κατάλαβα σωστά θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader πρώτα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H la_monda έγραψε:
Για να περάσω την stable την ελληνική αν κατάλαβα σωστά θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader πρώτα...
-
Οκ θα το κάνω ,ευχαριστώ!!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ότι και να κάνεις θα σου προτείνω πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader.
Φαίνεται να κολλάει στη περίπτωσή μου.
Έχω κάποια άνεση με φλασαρίσματα από sony και motorola αλλά εδώ χάνει η μάνα το παιδί...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα