Για πες μας τελικα φιλε μου με ποιον τροπο;Ο/H Red21 έγραψε:
Μετα απο 12 ωρες τα καταφερα.....πλεον φοραμε GTV (Η οποια παρεπιπτοντος ειναι και εξαιρετικη υλοποιηση μπραβο)!!!
Ο επιμενων νικα!!!
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@johnjor
Δεν εκανα ταρζανιες φιλε μου ουτε τρελες χακεριες!!
Μεσω sp flash tools αλλα οχι με την developer (δεν την περνουσε με τιποτα μιας και κοκκινιζε η μπαρα αλλα δεν κιτρινιζε ποτε για να φλασαρει) αλλα με την κινεζικη stable.
Παραξενα πραγματα θα μου πει καποιος.....αλλα καθε xiaomi συσκευη εχει και τα χουγια της λεει τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια μεχρι σημερα...... η μπορει η κινεζικη developer να εχει καποιο θεμα στη συγκεκριμενη φαση η μπορει η μπορει η μπορει etc!!!
Παντως καποια στιγμη θολωσε το μυαλο μου και απογοητευτικα ειλικρινα..αλλα ως κλασσικος ελληνας μετα απο λιγο με επιασε η περηφανια και ο εγωισμος και ξανα προς τη δοξα τραβα..... παντως για να πω την αληθεια εχω φλασαρει παρα πολλες συσκευες στο παρελθον πρωτη φορα ζοριστικα τοσο μιας και συνηθως οι συσκευες ζηταω να μου ερχονται απειραχτες με official roms που απλοποιει τα πραγματα......δεν ξερω αν παιζει το ρολο του και το συγκεκριμενο μοντελο....το οποιο βεβαια κατα τα αλλα για τα δικα μου γουστα εχει την πιο εντυπωσιακη οθονη που εχω δει σε xiaomi συσκευη!!!!
Τα διδαγματα βασικα ειναι δυο.....πρωτον παντα συσκευες με official roms και δευτερον we dont give up and we dont surrender!!! -
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις ξεκλείδωσα το bootloader στο redmi note 3 εχω περασει με φλασαρισμα την official china stable 8.1.3.0 πριν το ξεκλείδωμα . Τώρα θέλω να περάσω ελληνική ρομ . Ποιά βήματα πρεπει να ακολουθήσω;
-
φλάσαρε το twrp και μετά μέσα από κει περνάς και την Ελληνική.
το απλό redmi note 3 με τον mtk επεξεργαστή έχεις, που φαίνεται στο προφίλ σου??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ναι τον ΜΤΚ . Πως φλασάρω το twrp; Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος και φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος. Ευχαριστώ για τηκ κατανόηση!
-
Εδώ η σελίδα με τις οδηγίες για να περάσεις την τελευταία Ελληνική: Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Συνοπτικά:
1) κατεβάζεις το αρχείο adb.zip και το κάνεις extract με τη χρήση του winrar στο C:\ ώστε να δημιουργεί ένας φάκελος C:\adb, download εδώ: adb.zip
2) για MTK επεξεργαστές εγκατέστησε τους παρακάτω οδηγούς: Windows 10 MTK VCOM USB Preloader Drivers - Google Drive
3) εδώ το link για να κατεβάσεις το twrp για το κινητό σου: twrp3_by_mic_hennessy.zip - Google Drive
4) εδώ το link για να κατεβάσεις τη rom για το κινητό σου: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-V8-XTRVbeta1-7-1-12-zip/
5) μην ξεχάσεις να να ενεργοποιήσεις το USB Debugging στη συσκευή, έχει οδηγίες στο αρχικό link
6) μην ξεχάσεις σε περίπτωση που όταν ανοίξει το TWRP σας ζητάει να δώσετε password ή στην περίπτωση που τα WIPES δεν ολοκληρώνονται σωστά και βγάζουν failed τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
α) Wipe->format->yes
β) Back->Back
γ) Reboot-Recovery
δ) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache
ε) Back->Back
στ) Install rom αν την έχεις σε sd card ή με OTA USB αλλιώς πας στο βήμα 7
ζ) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
....και εδώ είμαστε.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχω Windows7 δεν εχω πρόβλημα με τους οδηγούς MTK στο link;
-
Μπράβο δύναμη, πάλι δεν άφησες τίποτα στον @takisfrag να συμπληρώσει. Μόνο στον @geoanto555 εάν βγάλει κανένα error 7, χτύπα ξύλο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
όλο και κάτι θα βρει να πει και το σκλήκ' #1 και το σκλήκ' #2!!!!
@nikd όχι, τι πρόβλημα να έχεις με τα win7??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μανωλη δεν λέω τίποτα ο @demakhs με κάλυψε απόλυτα !!! Ξέρει ότι έχω δουλειά και βρήκε ευκαιρία !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
......να ξεσαλώσει.....
δεν το γραψες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα