Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Νιώθω λίγο σαν γαλακτομπουρεκάκι @takisfrag Τάκης Παναγιωτάκης Ντοματακης ζαχαρωτάκης, που πρέπει να τρέξω να προλάβω να διαβάσω τις τελευταίες 2-3 σελίδες που έχασα τη συνέχεια , για να μπορέσω να αξιολογήσω την κατάσταση κ να επιληφώ για κάτι , αν κατάλαβα καλά απο το τελευταίο μήνυμα σου Μάκη!! Ουφφφφ, με μία ανάσα τα βγαλα, αγχώθηκα...
Μόνο που πρόλαβα κ διάβασα στο φτερό, κάτι για deep flash cable κ edl mode και θορυβήθηκα ιδιαίτερα!!
Κ μένα με κλειδωμένο τον bootloader ήταν τα mi 5s που τακτοποίησα με το κινέζικο πολυβόλο όμως, προσπαθώντας να αποφύγω τα δυο, προαναφερθέντα , επώδυνα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλει η μαμά Xiaomi τα θύματα της....εεεεε πελάτες της εννοούσα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
...
Κ μένα με κλειδωμένο τον bootloader ήταν τα mi 5s που τακτοποίησα με το κινέζικο πολυβόλο όμως, προσπαθώντας να αποφύγω τα δυο, προαναφερθέντα , επώδυνα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλει η μαμά Xiaomi τα θύματα της....εεεεε πελάτες της εννοούσα.....
Unable to unlock mi5s on Global stable 8.0.3.0 MAGMIDI - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Virtually impossible to unlock bootloader | Xiaomi Mi 5s
Need help - unlocking bootloader / flashing miui8 on MI5s : Xiaomi
-----------------
Τελικα εφτιαξα ενα καλωδιο για deep-flash και φλασαρα το mi5s βαζοντας το σε EDL. -
-
-
Καλησπέρα παιδιά.
Χρειάζομαι βοήθεια!
Πήρα το mi5 μου από geekbuying και μου ήρθε με μαϊμουδορόμ και θέλω να βάλω global stable. Αρχικά, έκανα όλα τα βήμα που αναφέρονται εδώ, όπως μου υπέδειξε ο @spideman3. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Τώρα όμως με το Mi PC Suite δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Κατ'αρχάς με το αγγλικό δεν μου αναγνωρίζει το κινητό. Βγάζει ένα κόκκινο θαυμαστικό και γράφει κάτι σαν "cannot read device info".
Πάω να το κάνω manually και να επιλέξω την rom που κατέβασα, αλλά μου βγάζει το ίδιο πράγμα ακριβώς.
Οπότε, σύμφωνα με τον οδηγό, κατεβάζω το κινέζικο.
Μια από τα ίδια κι εκεί, το ίδιο κόκκινο θαυμαστικό και τίποτα στο κινητό.
Πατώντας το κουμπί στο τελευταίο βήμα για να το περάσω χειροκίνητα, μου βγάζει ένα παράθυρο με δύο κουμπια που γράφουν "fastboot" το ένα και "recovery" το άλλο. Ακόμα και να πατήσω ένα από τα δύο, δεν κάνει τίποτα, παρά δείχνει ένα καλώδιο USB και εννοείται γράφει πολλά κινέζικα.
Τι μπορώ να κάνω;
Ένα σημείο που δεν έγινε όπως στον οδηγό, είναι πως όταν ενεργοποιήσα το debugging και συνέδεσα το κινητό στο pc δεν μου έβγαλε μήνυμα για άδεια.
Επίσης στο device manager το κινητό φαίνεται σαν xiaomi composite mdb interface (και όχι android composite adb interface όπως λέει στον οδηγό).
edit: Ξέχασα να γράψω πως έχω κλειδωμένο BL
-
Καλησπέρα. Κάνε πρώτα αυτόν τον έλεγχο: ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Sorry ήθελα να το γράψω και το ξέχασα, τον έκανα τον έλεγχο και είναι κλειδωμένος.
-
Ο/H alfalamda έγραψε:
Χρειάζομαι βοήθεια!
-
-
Εδώ είσαι: ---> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Διάβασε με προσοχή! -
βρε καγγελιαρη....θέμα drivers έχει...
Δώστου το λινκ με ην αυτοματοποιημένη διαδικασία που φτιαξες, αλλιώς θα του δώσω τη δικιά μου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα