Σου λέει να μπεις και στο unlock status
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πάω παιδιά και μου γράφει network error... Τα έχω κάνει αυτά που μου λέτε.. Έχω απελπιστεί!!
-
Network error και κάποιον κωδικό σφάλματος; (π.χ. 10008 ή 86006);
-
10008
-
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Θα το κάνουμε και αυτό! Σας ενημερώνω! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλησπέρα σε όλους.
Γράφοντας για πρώτη φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας για όσα έχετε καταφέρει σε αυτό το forum!
Εχω το redmi 3 με unofficial rom και ελληνικά, καθώς επίσης και με κλειδωμένο bootloader. Έτσι το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα πριν από 1,5 χρόνο. Ξεκίνησα με αυτό τον οδηγό και έχω αντιμετωπίσει τα παρακάτω θέματα και αναρωτιέμαι αν πρέπει να προχωρήσω παρακάτω. -
Πέρασε αρχικά από εδώ οδηγούς για τον υπολογιστή σου.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και ανέβασε μας ένα screenshot από το about phone για να δούμε τι έχεις τώρα πάνω. -
Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα.
Αρχικά αν μπορείς πες μου πως βγαίνω από το recovery mode και αν όντως έχω μπεί σε αυτό το mode.
Η εικόνα που έχει η συσκευή μου αυτή τη στιγμή είναι κάπως έτσι. (δεν είναι η δική μου συσκευή αλλά ποστάρω μια φωτο απο το google για να δεις ότι βλέπω)
=============== Φεβ 22nd 2018, 4:15pm ===============
Εντάξει βγήκα από το recovery.
Εχω δοκιμάσει τον οδηγό που προτείνεις αλλά δεν καταφέρνει το λαπτοπ να μπεί σε test mode οπότε το άφησα.
Παρόλα αυτά οι drivers φαίνεται να εγκαταστάθηκαν σωστά εκείνη τη φορά για αυτό και μέσω cmd μπόρεσα και είδα οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος.(όπως προτείνει ο ανάλογος οδηγός)
Η εικόνα της συσκευής μου είναι αυτή. -
-
-
Ο/H ilbar έγραψε:
Εχω δοκιμάσει τον οδηγό που προτείνεις αλλά δεν καταφέρνει το λαπτοπ να μπεί σε test mode οπότε το άφησα.
αν ειναι, θελει απενεργοποιηση για να μπει στο test mode
=============== Φεβ 22nd 2018, 5:55pm ===============
κοιτα αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα