Και γω cancro έχω.. (Mi4)Ο/H Sitalkas έγραψε:
γι αυτό. οι dev είχαν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που έκαναν κι εμένα να γυρίσω σε stable.αναφέρθηκε κι από αρκετούς άλλους πιο πάνω. μιλάω για τις cancro rom αλλά ίσως ισχύει και για τα άλλα μοντέλαΟ/H xariscd έγραψε:
Τη Stable πρέπει να είχα.. (Δεν παίρνω και όρκο)Ο/H Sitalkas έγραψε:
Ποια MIUI 7 είχες; Γιατί στις dev που χρησιμοποιώ είχε θέμα η μπαταρία εδώ και κανα μήνα.Η stable ΜIUI 7 που βαλα χτες έδωσε τη λύση, και δύσκολα θα ξαναλλάξει. Μες στη νύχτα η μπαταρία έπεσε μόλις 1% με ανοιχτά τα πάντα. Στη dev θα ταν κάτω από 70%Ο/H xariscd έγραψε:
Επίσης παρατήρησα πως η μπατάρια τρώγεται για πλάκα σε σχέση με την Miui 7..
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Περασα απο miui 7 σε 8 ( 6.6.4 ). Περασα τις φωτο της Camera στο pc και μετα τις διεγραψα απο το κινητο γτ δεν ειχε χωρο για το zip της miui 8. Την περασα ολα κομπλε αλλα μολις εβαλα ξανα τις φωτο της Camera στο κινητο, απο τις 1000, 220 απο αυτες (εντελως τυχαιες) πηραν την ημερομηνια τη χθεσινη με αποτελεσμα να εμφανιzονται πανω πανω στο αλμπουμ.
Τι μπορω να κανω;;;;; -
-
Ο/H diaselo έγραψε:
Η rom θα υποστηριζει περισσοτερες συσκευες σε νεα versions;
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Τελικά το θέμα που είχα σφάλμα σε ρυθμίσεις ήταν από το back up από την έκδοση 7 άρα την έβγαλα ξανά την ρομ χωρίς επαναφορά αρχείων κτλ. Δεν έχω θέμα κανένα πάει σφαίρα τέλεια διαχείριση μνήμης.
-
Όλα τέλεια, μπράβο στο τέλειο team, πληρώνομαι κ στελνω δωρεά €€ ,
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Souits από την εμπειρία σου, την stable πότε θα την έχουμε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μέσα με τέλη Ιουλίου θέλω να πιστεύω. Αν και δεν έχω την τρελή εμπειρία.
Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά
-
Ο/H xariscd έγραψε:
Παιδιά τόσο καιρό χρησιμοποιούσα τα Piston 2 με την Miui 7 και ήταν άριστα.. Σήμερα που πήγα να ακούσω μουσική από τον official player της miui 8 (έχω 6.6.3) ήταν συνεχώς λες και κάποιος έπαιζε με τα πρίμα και τα μπάσα του ισσοσταθμιστή και ακουγόταν πολύ χάλια.. Τα έβαλα σε pc για να δω μήπως φταίνε τα ακουστικά αλλά ήταν μια χαρά.. Τα ξαναδοκίμασα στο κινητό και κουνούσα το καλώδιο για να δω μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.. Μέσα από το youtube στο κινητό ο ήχος ακούγονταν καλύτερα αν και είχε πάλι σε μερικά σημεία αυτή την αλλαγή (από υπερβολικά ψηλά πρίμα να αλλάζει και να ακούγεται σαν κουτί και το ανάποδο)..
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Λοιπόν... Έχουμε και λέμε.. Εγκατέστησα την 6.6.4 κάνοντας Factory reset.. Έκανα επαναφορά από Mi cloud back up και όλα οκ! Κατάρχην με το update έφυγαν αρκετές "κινεζιές" και bugs.. Το πρόβλημα που είχα με το bluetooth λύθηκε! Ένα bug που υπήρχε στο Analyze battery στην ασφάλεια, και αυτό λύθηκε.. Το θέμα της καθαρότητας ήχου πρέπει τελικά να ήταν από το Dolby Atmos (Thanks parmenion!!) αν και δεν το τσέκαρα πριν να κάνω το update.. Μόνο ένα πρόβλημα προέκυψε με το Wifi.. Ενώ πριν το update συνδεόμουν κανονικά στο router (Repeater βασικά, το Xiaomi Mini) τώρα βάζω κωδικό, πάει να συνδεθεί, αποτυνχάνει και μου λέει saved.. Δοκίμασα διαγραφή δικτύου, ξαναέβαλα κωδικούς κλπ αλλά τίποτα.. Όταν το πήρα, είχε ένα σαν access point που μεταδίδει το σήμα.. Από εκείνο μπορώ να συνδεθώ κανονικά.. Άλλα κινητά συνδέονται κανονικά.. Τι να πω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα