[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ότι αφορά το πρόβλημα με το mi-account του @stamos153 μεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα ΕΔΩ => Πρόβλημα με το Password στο Mi-Account μου.
-
εχω την 6.5.5 mui 7 marsh cacro και θέλω να βάλω mui 8,απλα κάνω download και περναω την νέα ton?
-
Την κατέβασα σήμερα το απόγευμα, έχει διαφορά αυτή?
Στο calculator επιτέλους έχει εμπλουτιστεί του βάλανε και %αλλά δεν γράφει πάνω από 3 ψηφία. -
Ο/H crusifiro έγραψε:
εχω την 6.5.5 mui 7 marsh cacro και θέλω να βάλω mui 8,απλα κάνω download και περναω την νέα ton?
Δηλαδή θα ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. -
Εντυπωσιακή η Νεα rom. Ωστοσο παρατήρησα αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης ακομα και σε απλες λειτουργιες. Επισης το προβλημα που υπαρχει με ολες τις ειδοποιήσεις(SMS, MMS, EMAIL,VIBER κλπ), οταν χρησιμοποιουνται ακουστικα, παραμενει. Οι ειδοποιησεις ακουγονται μονο στα ακουστικα. Και αν τυχει και δεν τα φορας δεν παιρνεις χαμπαρι. Παλι καλα δεν ισχυει το ιδιο για κλησεις- ξυπνητηρι. Παντως συγχαρητηρια στην Ελληνικη ομαδα!!!
-
Βρήκα κάποια προβλήματα στο mi5...
1. Χάνει εντελώς το twrp και πρέπει να το βάζουμε χειροκίνητα...
2. Δεν είναι ροοτ και πάλι πρέπει να το βάζουμε χειροκίνητα...
3. Το second space πως απενεργοποιείται κατα λάθος το ενεργοποίηση και δεν μπορώ να το κλείσω!!!
Αυτα εχω βρει εγώ σαν σφάλματα!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@Octaviastikos πρέπει να ολοκληρώσεις το setup του second space και μετα θα έχεις την δυνατότητα να το σβήσεις ..
@nightheron δεν μας προσέχεις!!! Δες μερικά ποστ πιο πάνω στο #193 -
Οκ!! Τώρα μία χαρά με το second space...
Τα υπόλοιπα να δούμε ..Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Καλημέρες, μην τρελαίνεστε, και οι δικοί μας developer περπατάνε σε "απάτητα μονοπάτια", και μην ξεχνάτε οι ρομς είναι alpha. Από 17 του μήνα όλα θα στρόσουν. Θέλω να πω, λογικό να υπάρχουν bugs(μιάς και είναι alpha) αλλά τα οποία δεν μπορούν να τα διορθώσουν οι developer μας παρά μόνο από την μαμά Xiaomi.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα